Insta Week #11

Insta Week #11

0

Een nieuwe week een nieuw Instagram artikel voor jullie waarin ik mijn foto’s van afgelopen week laat zien.

Ik ontdekte een heerlijk chocolade reep, kreeg een nieuwe accessoire en kon eindelijk de lipstick MAC Faux bestellen. Benieuwd? Kijk mee!

1

Twee weken geleden ging ik naar het ziekenhuis voor een controle, helaas bleek het niet helemaal goed te zijn. Mijn nek wil maar niet recht en dat brengt een hoop ellende met zich mee. Ik moet nu de komende tijd lopen met een nekkraag om te kijken of het hiermee lukt. Ontzettend vervelend en ik kan er nog niet aan wennen…

Naast een hoop irritatie brengt de nekkraag ook best wat pijn met zich mee en deed ik lekker rustig aan. Ik pakte mijn favoriete Disney erbij en kroop heerlijk in bed met een lekker kop thee en surprise ei.
3 De volgende dag moest ik even de deur uit en bracht ik snel even een kijkje bij het Kruidvat. Ik trof daar de zomer in het schap van essence aan!

Ook kwam ik een aantal body splashes van Victoria’s Secret tegen. Toevallig was die van mij op en mocht ik van mijzelf een nieuwe halen. Ik koos voor Pure Seduction, heerlijk! 4 Bij de Albert Hein stond ik even te snuffelen bij het chocoladeschap en kwam ik deze reep van Bros tegen. Zonder enige twijfel rekende ik deze af. Ik vind sowieso Bros heel erg lekker maar deze speciale smaak met witte chocolade is nog lekkerder!

Thuis stond er een pakketje voor mij klaar met daarin Faux van MAC. Eindelijk stond hij bij de Douglas online en kon ik hem bestellen. Benieuwd naar al  mijn MAC lipsticks? Klik dan hier!

5 Vrijdagavond had ik een verjaardag en daarvoor ging ik met mijn vriend even langs de Ikea. Daar kwam ik dit onwijs schattige kussentje tegen en tja, dat kan ik echt niet weerstaan. We namen hem mee!

Zaterdag en zondag bracht ik voornamelijk door op de bank, lekkere broodjes, Netflix en een grote kom met fruit. Ik kan niet wachten op het aardbeien seizoen, deze smaken nog nergens naar.

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram