Insta Week #10

Insta Week #10

Ola! Tijd voor een nieuwe Insta Week. Wat is het toch heerlijk genieten met het lekkere weer, het lijkt wel zomer! Afgelopen heb ik vooral veel gewerkt maar ook een aantal leuke dingen gedaan. Benieuwd? Kijk snel mee!


Vorige week zaterdag moest ik werken en voor ik weg ging trof ik kleine Iefje aan op de tafel. Ze mag van ons niet op de tafel doet dat ook vrijwel nooit, toch zat ze er nu heel eigenwijs op met dat kleine onschuldige koppie.

De hele zaterdag werk ik en s’avonds als ik thuis kom besluiten mijn vriend en ik nog even te wandelen. Verderop bij de kinderboerderij zijn namelijk kleine geitjes geboren en die wou ik zo graag zien. Ik was moeilijk weer weg te krijgen daar omdat ik zo verliefd werd op al die lieverdjes.

Weekend vier je natuurlijk met lekker eten en s’avond besloten we dan ook pancakes te maken, dit keer niet zomaar pancakes maar eentje uit het All Day Breakfast boek. We zagen daar het heerlijke recept van Hotcakes en omdat we dat beide nog niet kende besloten we deze te maken.

Deze pancakes maak je met oa. ricotta en zijn echt een aanrader. Lekker met lemon curd of een beetje stroop. Ik heb helaas geen foto gemaakt van de pancakes zelf want voor ik het wist waren ze al op. Yum!

Zondagochtend was ik al vroeg op om iets lekkers te maken voor de verjaardag van mijn zus. Als verrassing gingen we met ze alle naar het park om haar daar te verrassen met een picknick. Ik besloot kaneelbroodjes te maken en mee te namen. Tas ingepakt en klaar voor vertrek. We hebben de hele ochtend genoten van het heerlijk weer en de gezelligheid. De verrassing was geslaagd!

Eenmaal weer thuis lekker de tuin in en natuurlijk wou Iefje ook even mee. Ze vind het buiten nog super spannend en blijft het liefst zo dicht mogelijk bij de deur. Ze kiest de laatste tijd uit voor deze houten stoel of op de tafel waar ze heerlijk op gaat liggen en geniet. Zo gezellig om haar lekker buiten te zien.

Maandagavond kwam Larissa gezellig eten en had ook nog is een lief cadeautje voor mij meegebracht. Een tijdje geleden kwam ik dit thee ei tegen van PIP Studio en met heel veel moeite nam ik hem toen niet mee. Toch vond ik hem super leuk en zij tegen Larissa dat hij op mijn verlanglijstje komt. Maandag verraste ze mij er al mee, super lief!

Dat Iefje bijzonder is dat wist ik wel maar als ik haar zo aantref op het bankje bij het raam dan weet ik het zeker, wat een gekkie!

De afgelopen weken heb ik qua problemen met mijn nek waaraan ik geopereerd ben weer veel last gekregen. Het is 3 jaar na de operatie toch weer wat minder geworden en dat geeft veel pijn op sommige momenten.  Helaas gaat het dus niet zo soepel en zijn er weer bezoekjes aan het ziekenhuis wat mij af en toe best verdrietig maakt. Mijn vriend weet precies hoe hij mij kan opvrolijken en daarom kwam ik thuis en trof ik heerlijk thee pakket aan met 6 verschillende theesoorten. Super lief en ook nog heel lekker, alle 6 de smaken kende ik nog niet en heeft die samen met de verkoper uitgekozen. De keuze is ieder geval goed gelukt want ze zijn allemaal heerlijk!

Als dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog is mijn favoriete film La La Land. Bijna ieder dag heb ik de liedjes in mijn hoofd en ik keek al zo lang uit om deze film samen met mijn vriend te kijken. Afgelopen weekend hebben we dit ook samen gedaan en ook hij vond de film super leuk! Ik kan niet wachten om hem weer opnieuw te kijken, hihi.

Vrijwel de hele week ben ik aan het werk bij Miss Etam en zaterdag besloten mijn vriend en ik even naar Zwolle te gaan. Hij was opzoek naar wat nieuwe zomerkleding en ik wou wel wat groente en fruit inkopen daar op de markt. Ik heb van Footway nieuwe schoenen gekregen en die deed ik natuurlijk even aan. Ze zijn van Esprit en lopen heerlijk!

De hele ochtend hebben we in Zwolle gelopen maar het was veel te mooi weer om er langer te blijven dus besloten we snel naar huis te gaan en te gaan picknicken. We haalde lekkere broodjes, maakte en fruitsalade en nog veel meer en gingen snel naar het park om daar lekker te chillen. Super gezellig!


Happy Week!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 15 mei 2018 / 15:42

  Naar dat je weer last hebt van je nek. Hopelijk helpen de bezoekjes aan het ziekenhuis.
  De theefilter ziet er heel leuk uit!

 2. 15 mei 2018 / 14:05

  Leuke foto’s! Balen van je nekpijn alleen 🙁

 3. 15 mei 2018 / 12:18

  Vervelend van de pijn in de je nek! Ik hoop dat het snel beter wordt!
  Leuke foto’s! Ik heb trouwens ook jarenlang bij Miss Etam gewerkt :), naast mijn school. Was erg leuk.

 4. 15 mei 2018 / 11:37

  Jeetje wat vervelend dat je zoveel pijn hebt van je nek…
  Hoop dat het snel beter zal gaan.
  Schattige foto’s van de kat.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram