Insta Week #10

Insta Week #10

1

Vandaag heb ik weer een Insta Week artikel voor jullie met een hoop foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt en op Instagram heb gezet. 

Ik had een rustig weekje met een bezoekje aan het ziekenhuis, koffie drinken bij Bagels & Beans en ging een heerlijk weekend tegemoet in Antwerpen. Benieuwd? Kijk mee!

2

♥ Begin van de week ging ik langs mijn zus om gezellig een kopje thee te drinken. Daarna besloten we ook nog even een kijkje te nemen in de stad.
Ik zag namelijk een super schattige koekjestrommel in de folder van het Kruidvat die ik graag wou hebben. Er zaten ook koekjes in maar die zijn niet helemaal mijn ding.

3

Donderdag moest ik opnieuw naar het ziekenhuis in Zwolle voor controle en om te kijken hoe het nu verder moet. Ik was best een beetje zenuwachtig omdat ik afgelopen dagen merkte dat het niet de goede kant opging. In mijn achterhoofd hield ik de gedachten dat ook al is het nieuws niet goed, ik ga lekker de volgende dag naar Antwerpen.
Mijn moeder ging met mij mee en omdat we nog wat tijd over hadden besloten we koffie te drinken bij Bagels & Beans.

4

Voor de winkel van Rituals stond een grote bloembak met bloesem, ik moest het even op de foto zetten omdat het er zo schattig uitzag.
Daarna nog even een broodje bij de La Place lekker op het dakterras in het zonnetje.
5

Vrijdagochtend gingen mijn vriend en ik al vroeg richting Antwerpen. De periode waarin ik zit met mijn nek is erg akelig en ik moest iets hebben om naar uit te kijken. Daardoor besloot ik een weekendje weg te boeken.
Antwerpen vind ik geweldig en dan niet alleen om het shoppen. Relaxen, lekker eten en musea bezoeken vind ik er heerlijk.

6

Het was vrijdag erg koud en we brachten veel door in leuke tentjes. Ook een bezoekje bij de Coffeelabs kon niet ontbreken om lekker een kopje koffie te drinken Heerlijk!
Tijdens het wandelen kwam ik langs een plek wat mij heel erg deed denken aan een sprookje. Jammer van de grijze lucht anders was de foto nog magischer.
7

Het hotel dat ik had geboekt stond midden in het centrum zodat we ook snel terug konden om even te chillen. Ik probeerde de hele tijd een foto te maken met mijn vriend maar die kan echt geen een keer normaal erop staan. Heel typisch.. Ik had bij de Lush een heerlijke bruisbal gekocht en ging lekker in bad om even te ontspannen.
Laat in de avond namen we een fiets om te eten bij de Burgerij, een heerlijke burgertent. Het was echt ijskoud en ik was daarom ook goed ingepakt.
8

De volgende dag gingen we even wat winkeltjes bij langs.
En heerlijk lunchen bij Le Pain Quotidien. We gingen voor een salade met rauwe ham, gegrilde aubergines, mozzarella en heel veel verse sla. Heerlijk!

9

Leuke dingetjes geshopt bij de & Other Stories. Ik zal een kleine shoplog online zetten.
Voor ons hotel zat een Starbucks en laat ik daar nou net heel dol op zijn. Mijn vriend nam een dubbele espresso en ik een cappuccino. Verschil moet er zijn.

10 Bij de heerlijke winkel, Del Rey kocht ik wat lekkers voor mijn ouders en een doosje macarons voor mijzelf. Ik word hier zo gelukkig van!
Zondagavond thuis besloten mijn vriend en ik de heerlijke salade die we namen bij Le Pain Quotidien proberen te maken. We voegde er iets andere groentes aan toe en konden heerlijk smullen.

Dit was mijn weekje en mijn fijne weekend. Er komt nog een apart foto verslag met foto’s van mijn weekendje in Antwerpen. Dit weekend heeft mij heel goed gedaan naast alle vervelende moment rondom mijn nek. Het gaat helaas nog niet zo goed, ik wil alles veel te snel en dat is helaas niet mogelijk. Op dit moment lukt het niet om mijn hoofd en nek recht te krijgen en is mijn nekwervel opnieuw erg schreef geworden en dat brengt een aantal problemen met zich mee. Vanaf nu moet ik iedere dag met een nekkraag lopen voor de stevigheid en dat kan behoorlijk lang gaan duren. Het voelt ontzettend vervelend en erg warm maar het is voor een goed doel. Gelukkig zijn er fijne momenten die het doen vergeten en daar houd ik mij aan vast!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram