Insta Week #1

Insta Week #1

0Een nieuw jaar, een nieuw begin van de wekelijkse Insta week artikelen waarin ik een kijkje geef tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week.

Oudejaarsavond, mooie make-up producten, een heerlijke fluffy sjaal en een lekker ontbijtje. Benieuwd naar mijn week? Bekijk de foto’s!

1

Ik begin met twee foto’s van oud&nieuw. Ik vierde deze feestdag namelijk gezellig met mijn vriend bij mijn zus en haar vriend in de nieuwe woning. We hebben met het onwijs gezellig gehad en de avond vloog om. Tv aan, foute muziek, lekkere hapjes en een hoop lol!
Om 12 uur ging de kurk van de champagne eraf. Mijn zus kocht deze gouden fles van de Jumbo!

2

Ook had ik nog wat leuke dingen geshopt bij de Douglas en niet alleen in de winkel, ook online had ik wat spullen besteld. Altijd leuk om nieuwe producten te kopen en te gebruiken.
Vrijdagavond ging ik met mijn vriend gezellig uiteten om alvast iets leuks te doen voor mijn verjaardag die eraan zit te komen. We hebben de hele avond heerlijke genoten van lekker eten en een heerlijk dessert.

3

Maandag begon dan eindelijk weer het ‘normale’ leven. Ik hou er namelijk wel van als het weer normaal is en er regelmaat in de dagen zit. Ik maakte deze foto van de make-up die ik gebruikte. Ik ben helemaal fan van het blush palette van Revolution.
Maandagmiddag ging ik even de stad in en genoot ik van het lekkere zonnetje. Van mij mag het best koud zijn buiten maar dan moet wel het zonnetje schijnen.

1

In het schap van essence kwam ik deze twee schattige blush kwasten tegen. Ze lagen een beetje verstopt tussen de nailart spulletjes. Zijn ze niet schattig?
Mijn ontbijtje dinsdagochtend was yoghurt met blauwe bessen en granen. Ik had geen zin om het in een bakje te doen, vandaar mijn mooie Starbucks beker maar.

2

In de sale bij de Sting kocht ik een heerlijke sjaal. Hij is echt ontzettend zacht en heerlijk om te dragen. Hij was nog maar €4,95.
Tussen het filmen door even tijd voor een pauze. De nieuwe H&M doorbladeren en lekkere Skittles eten.

3

Woensdagavond ging ik met een vriendin naar de bioscoop. We hadden al een tijdje geleden afgelopen dat we naar Gooische Vrouwen 2 zouden gaan maar het kwam er steeds niet van. Woensdag was het dan eindelijk zover en gingen we heen. Ik bestelde lekker kopje thee voor onder de film en een zak M&M’s.
Na de film maakte we deze foto. De film was echt geweldig en ik vond hem een stuk leuker dan deel 1. Ik heb zo hard gelachen net als de rest van de zaal.

1 Ook kocht ik nog twee mooie beauty producten waaronder de blush ‘please yourself’ uit de nieuwe LE van MAC. Ik vind hem echt prachtig en een kleur die helemaal nieuw is binnen mijn collectie.
Naast de mooie blush van MAC kocht ik ook nog een budget product van Catrice die toevallig ook uit een nieuwe LE collectie komt. Een highlighter die heel subtiel is en maandag komt de review hiervan online.

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne zondag! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram