Inspiratie voor mijn verjaardag!

Inspiratie voor mijn verjaardag!

Aanstaande zondag 14 januari ben ik jarig en word ik alweer 26 jaar. Wat vliegen de jaren toch snel voorbij! Zoals ik al vaker heb verteld vind ik het heel leuk om tijdens feestjes extra uit te pakken met lekkere hapjes en leuke extra’s. Dit jaar wil ik dat ook weer doen en daarvoor heb ik natuurlijk wel wat inspiratie nodig.

Ik ben mijn favoriete platform opgedoken (Pinterest) en heb weer heel wat inspiratie voorbij zien komen. Dit jaar wil ik 2 lekkere taarten maken voor mijn familie. Natuurlijk mijn ouderwetse en groot favoriet van de familie mijn appeltaart maar ik wou voor de verandering en omdat ik nu een prachtige KitchenAid heb uitpakken met nog een taart. Ieder geval heb ik van alles en nog wat inspiratie opgezocht en hopelijk kan ik dit verwerken in mijn eigen feestje. Ben je ook bijna jarig en kan je ook wat inspiratie gebruiken? Kijk snel mee!


Drankjes

Bron afbeelding – PositiveMedLauren Conrad

Bron afbeelding – Abby Mitchell Event – heatherchristo.com


Taartjes

Bron afbeelding – Anderhuis – thekitchenmccabe.com

Bron afbeelding – Style Sweet CA – Tumblr


Decoratie

Bron afbeelding – Urban OutfittersStyle Me Pretty

Bron afbeelding – zsazsabellagio –  Lenzo.com


Vind jij het ook altijd leuk om bij feestjes & verjaardagen extra uit te pakken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 15:47

  Wauw….
  Leuk om zoveel inspiratie te zien ?

  Gefeliciteerd ??

 2. 16 januari 2018 / 21:55

  Heel mooie inspiratiefoto’s! Ik ben de 26e jarig, maar heb al een diner gegeven voor veel vriendinnen van me 🙂 Verder ga ik een weekendje weg met mijn vriend op mijn verjaardag. Deze inspiratie is iets om te onthouden voor volgend jaar 🙂 Nog gefeliciteerd!

 3. 13 januari 2018 / 11:27

  Prachtige inspiratie foto’s! Ik kijk zelf ook altijd even op Pinterest voor ik een feestje geef. En die sterretjes appeltaart heb ik zelf met kerst gemaakt in mini vorm. Het recept hiervan kan je op mijn blog vinden, mocht je geïnteresseerd zijn.
  Liefs,
  Yara

 4. 10 januari 2018 / 09:43

  Wat een heerlijke foto’s allemaal! Ik ben op Valentijnsdag jarig, dus deze inspiratie komt als geroepen. Ik vind die drankjes er zo mooi uitzien! Malou x

 5. 10 januari 2018 / 07:02

  Wat een mega leuke inspiratiefoto’s! Ik ben dol op dit soort prachtige plaatjes. Ik ben pas in oktober weer jarig, dus dat duurt nog even voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram