Inspiratie voor in huis | Heel veel leuke kussentjes!

Inspiratie voor in huis | Heel veel leuke kussentjes!

Via Instagram liet ik het al even weten, mijn vriend en ik hebben een huis gekocht! Heel anders dan verwacht omdat wij begin dit jaar een nieuw appartement tegen het lijf liepen om te gaan huren. De bouw ervan moest nog beginnen en hadden daarom nog z’n 6 maanden wachttijd.

In de tijd daarnaar toe is er veel gebeurd, zo hebben mijn vriend en ik toch besloten om niet te gaan huren maar opzoek te gaan naar een koophuis. We hebben verschillende huizen bekeken en daar stond opeens het huis die ons aansprak. We gingen in onderhandeling en we kwamen tot een koop!

kussen.nl

Ik kijk er ontzettend uit om nu echt een ‘eigen’ huisje te krijgen. Huren is ook leuk maar om echt iets van jezelf te hebben straks voelt nog toffer. Ik was al druk bezig met leuke dingen shoppen voor in huis maar de zoektocht gaat nog steeds door en zelfs een beetje sneller. Ik ben heel internet aan het afgaan met wooninspiratie en toffe accessoires. Zo ook leuke sierkussentjes voor in huis!

Nu houd ik qua stijl van rustige tinten met hier en daar iets opvallends. Het liefst heb ik alles wit en zo neutraal mogelijk. Kussentjes voor op de bank mogen van mij gezellig eruit zien, verschillende prints, kleuren en moeten wel lekker zacht. Ik heb op de website van kussen.nl al een heleboel leuke sierkussens gezien, er is alleen zoveel keuze dus het wordt nog ontzettend moeilijke welke stijl ik precies ga doorvoeren. Kijk mee naar mijn favorieten!

kussen.nl2

Ik wil een combinatie maken met zachte stoffen, neutrale tinten en één opvallend kussentje ertussen. Ik vind warme tinten erg klassiek en romantisch staan zoals de kussen met de bloemen, maar het blauwe printje (wat mij doet denken aan de blauwe tegeltjes) vind ik ook zo leuk!! Genoeg om over na te denken de komende tijd!

Wat vind jij van deze sierkussentjes?
Wat vind jij een mooie stijl in huis?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 08:44

  Ah super leuk!! Ben zelf wel meer van het neutrale en pastel dan van hele drukke printjes

  • 7 juli 2016 / 14:24

   Jaa pastel kleurtjes vind ik ook erg leuk. Ik denk dat ik op de slaapkamer meer pastel doe 🙂

 2. 7 juli 2016 / 08:32

  Wat een hoop leuke kussentjes <3 Ik heb hier echt zo een zwak voor, blijf ze maak kopen, terwijl ik er nog amper plek voor heb in huis haha.

 3. 7 juli 2016 / 08:16

  Hou op, voor je het weet heb je net als ik meer dan 6 sierkussentjes op het bed alleen al xD maar ze zijn zo leuk!

 4. Dona
  7 juli 2016 / 08:09

  Wauw die met die bloemen vind ik erg tof! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram