Inspiratie voor de ‘Perfect Wedding’!

Een van de grote dromen die ik heb is natuurlijk ten huwelijk worden gevraagd. Het is volgens mij voor ieder meisje een grote wens om aan de zoektocht te beginnen voor de perfecte jurk, inspiratie te zoeken voor de mooiste taart en de uitnodigen te ontwerpen.

Nu heb ik al heel wat jaren een relatie met mijn met vriend (11 jaar), toch is het er nog niet van gekomen. Ik wacht rustig af tot hij een keertje op zijn knieën gaat, (haha)! Maar ondanks dat het nog niet zover is ben ik wel een enorme liefhebber om te genieten van al die mooie ‘wedding inspiratie’ en heb ik natuurlijk op Pinterest al een heel bord ingericht voor mijn perfecte dag.

Voor iedereen die net als ik ook nog even aan het wachten is en voor de gene die gaan trouwen heb ik wat prachtige inspiratie bij elkaar gezocht voor deze perfecte dag. Kijk mee!


De perfecte jurk!

Het begint natuurlijk allemaal bij de zoektocht naar de perfecte jurk. Als het gaat om bruidsmode is er ontzettend veel en heb je heel veel keuze. Ga je voor een klassieke jurk, veel tule, strapless, of wordt het een korte jurk. En dan nog de kleuren, ga je voor wit, champagne kleur of zacht roze? Voor het zover is, is het altijd handig om de nodige inspiratie op te doen en te kijken waar je wensen naar uit gaan. Vooraf onderzoek doen scheelt zoveel.

Zelf vind ik een romantische jurk met een lijfje vol pareltjes en kanten details echt prachtig. Eentje die op de rug diep is uitgesneden en geknoopt zit met schattige knoopjes. Het liefst een slanke jurk met een korte sleep.

Bron @charissek

De juiste accessoires!

Als je jurk binnen is, is het tijd om de laatste puntjes op de i te zetten en je look compleet te maken met de juiste accessoires. Denk daarbij aan de schoenen, bruidssieraden, een sluier, de lingerie en haaraccessoires.

Niet echt een makkelijk klusje als je het mij vraagt. Ik denk dat ik zelf het mooiste vind om de sieraden zo subtiel mogelijk te houden. Misschien een mooi klein accessoires in mijn haar en een subtiel kettinkje.


De taart!

Niet het meest vervelende om mee bezig te zijn lijkt mij, de zoektocht naar de taart. Ik ben dol op taart en toen mijn zus ging trouwen mocht ik mee met ’taart proeven’. Heerlijk! Bruidstaarten zijn prachtig en eigenlijk te mooi om aan te snijden. Pinterest is direct je beste vriend om de nodige inspiratie op te doen. Ga je voor een mooie 1 laags taart of ga je voor een toren met 3 lagen gedecoreerd met bloemen.


Wat je steeds vaker ziet als je op het budget wilt letten is het kopen van losse taarten en dit zelf gaan stapelen. Een leuk voorbeeld hiervan zijn de toffe ‘Dripcake’ taarten van HEMA. Hiervan zijn er 3 verschillende formaten verkrijgbaar die je samen kunt opstapelen tot een grote taart. Vervolgens nog wat extra decoratie van marsepein erbij, eetbare bloemen en je perfecte taart is klaar.


Opzoek naar een locatie!

Een van de moeilijkste dingen lijkt mij wel de zoektocht naar een locatie. Ik zelf wil het liefst trouwens op een sprookjesachtige landgoed met een prachtig gebouw, kasteeltje of pittoresk kerkje. Mijn voorkeur voor de periode gaat uit naar de lente qua temperatuur maar ook trek ik heel erg naar de herfst, de kleuren van de natuur zijn dan op zijn mooist en dit is natuurlijk prachtig om op de foto’s terug te zien.


De aankleding!

Bron @wedding_photography

Het organiseren van een feestje vind ik altijd leuk en ik hou ervan om de tafel altijd leuk aan te kleden. Je kunt natuurlijk hier een partyplanner voor inhuren maar dat is natuurlijk hartstikke duur. Met de juiste inspiratie en wensen die je wilt lukt het jezelf ook wel.

De mooiste decoratie koop je tegenwoordig overal en met een prachtig tafelkleed, het juiste service en een overdosis aan bloemen creëer je al de prachtigste tafels. Het lijkt mij heerlijk om hiermee bezig te zijn.


Bron @anitaaustvika

Ben jij al getrouwd?
Denk jij al stiekem naar over je perfecte dag?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 3 september 2019 / 10:48

  Wat een leuk artikel heb je gemaakt zeg, ik ben op 8-8-2019 getrouwd en we hadden gekozen voor een Naked Cake, ik wilde ook een strakke (drukke) jurk maar uiteindelijk het tegenovergestelde geworden! maar we hebben een prachtige dag gehad! nu hopen dat je snel gevraagd word, wij zijn vanuit huis getrouwd dus ik ben niet gevraagd. al had mijn vriend (man) dat achteraf wel willen doen, maar we zaten opeens echt in een rollercoaster.. opeens hadden we een huis en na 4 maanden zijn we getrouwd

 2. 2 september 2019 / 16:07

  Ik kan me echt bijna druk maken om een bruiloft taart terwijl ik nog niet eens verloofd ben, haha. Love dit soort inspiratie!

 3. Lisa
  2 september 2019 / 07:35

  Wat een prachtige inspiratie. Die taarten zien er geweldig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram