Inspiratie – Milka Chocola over de hele wereld!

Inspiratie – Milka Chocola over de hele wereld!

milkaMilka is een van mijn favoriete chocolade merken ever. Zo veel soorten, zo lekker en ook nog is lekker betaalbaar! Ik ben echt een snoepkont en ik kan moeilijk nee zeggen tegen een milka chocolade reep zodra ik ze zie liggen in de winkel en nee dit is geen advertorial over Milka nee, dit is gewoon een inspiratie artikel vol heerlijkheid…

In Nederland kennen we al een aantal soorten en steeds vaker verschijnen er nieuwe repen in de schappen. Zo zagen we dit jaar de Milka & LU combi, de Milka Oreo en sinds pas ook een Milka confetti. Toen ik een 2 jaar geleden in Berlijn was bezocht ik daar een supermarkt en ontdekte ik nog veeeeel meer soorten, toen ik afgelopen jaar in Parijs was ontdekte ik weer nieuwe en elke keer weer ben ik benieuwd wat voor smaken er nog meer zijn. Ik ben op Weheartit en Pinterest gaan snuffelen en kwam wat leuke Milka inspiratie tegen. Ben je net als ik een chocolade liefhebber? Kijk dan snel mee!

milka3De reep hieronder is trouwens mij favoriet, de combinatie met zachte karamel! hmmmmmm

milka2Om Myyyy tijdens mijn zoektocht naar inspiratie kwam ik toch zoveel rare, bijzondere en interessante smaken tegen. Waarbij ik echt ga hopen deze nog een keer te kunnen proeven. Ik ben zelf heel nieuwsgierig naar de Milka met Blueberry cream, en de Choco Jelly!!

Bron afbeeldingen – weheartit.com

Ben jij ook dol op Milka? Wat is jouw favoriete reep?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram