Inspiratie – Kleurrijke donuts!

Inspiratie – Kleurrijke donuts!

donutsDonuts zijn echt goddelijk. Ik heb voor het eerst donuts zitten eten bij de Dunkin Donut is Berlijn, ik was direct verkocht, verliefd en verslaafd. Ik ging elke dag terug om er een te halen. Gelukkig hebben we ze ook in Nederland en zijn ze ook heerlijk, regelmatig bezoek ik daarom ook de AH voor een doosje donuts, yammm…

Inspiratie artikelen vind ik altijd zo leuk om te maken omdat ik dol ben op plaatjes kijken. Dit keer een inspiratie artikel over donuts, want deze zijn er in vele soorten, vele kleuren en met lekker veel versiersels. Kijk mee!

donuts2Bron afbeeldingen – Weheartit.com

Ben jij ook zo gek op donuts?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram