Inspiratie | Fashionable sneakers voor de herfst!

Inspiratie | Fashionable sneakers voor de herfst!

In de herfst en winter draag ik het liefst leuke bikerboots of laarsjes maar mijn outfit afwisselen met een sneaker vind ik ook erg leuk. De afgelopen zomer heb ik namelijk volop sandalen en sneakers gelopen en van die laatste kan ik maar moeilijk afstand van doen.

Nu gaan de witte sneakers ieder geval wel even weer de kast in en is het tijd om wat herfstachtige varianten te zoeken. Speciaal daarom ben ik het internet opgedoken en heb ik een aantal fashionable ‘herfstproof’ sneakers bij elkaar gezocht die ik zelf erg leuk vind. Benieuwd? Kijk snel mee!


Op dit moment ben ik vooral heel fan van sneakers in een mooie warm roze/beige kleur. Niet heel herfstachtig qua kleur maar ik vind ze juist romantisch en zacht en super leuk om te combineren. Mijn grote favoriet in deze lijst zijn vooral de sneakers van Nike in een mooie oud roze kleurtje en glitter. Niet direct voor alledaags, maar hoe tof zijn ze? En ook de sneakers van Asics vind ik heel tof en lekker dreamy overkomen.

De afgelopen zomer heb ik veel gelopen op sneakers en ook op mijn werk loop ik er vrijwel altijd op. Nog een klassieker in de lijst zijn natuurlijk de wel bekende Converse All Star schoenen in zwart. Ik loop op dit moment op de lage variant maar ik vind de hoge ook hele tof en leuk om te combineren met een herfstig jurkje. Omdat ik mijn sneakers vrijwel helemaal heb afgedragen en nog wel leuke mag voor de komende tijd ga ik even goed nadenken welke keuze ik moet maken. Ik vind de bovenstaande sneakers namelijk allemaal wel heel erg tof!

Bron

BronBron

Ben jij ook z’n liefhebber van Sneakers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 24 september 2018 / 14:03

    Hele leuke sneakers allemaal! Love sneakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram