Inspiratie | De puntjes op de i met een vloerkleed!

Inspiratie | De puntjes op de i met een vloerkleed!

Oh wat vind ik het toch leuk om lekker in het huis met interieur bezig te zijn. Nieuwe kussentjes, plantjes, tierelantijntjes noem maar op, ik vind het heerlijk om mij hier in te verdiepen. Sinds ik mijn eigen huis heb merk ik dat ik vooral het beauty shoppen heb ingeruild voor interieur shoppen en dat ik iedere week wel weer thuis kom met iets leuk om te decoreren.

Sinds kort hebben we een nieuwe bank waar ik super blij mee ben en bij die bank wil ik ook heel graag een nieuwe vloerkleed die erbij past maar dat vind ik echt ontzettend moeilijk. Er is namelijk zoveel keuze en zoveel mooie exemplaren. Speciaal daarom ben ik mijn favoriete platform ‘Pinterest’ opgedoken en heb wat inspiratie opgezocht. Benieuwd welke stylen ik allemaal prachtig vind? Kijk mee!


Bron – madaboutthehouse.com | Bron – maisonsblanches.tumblr.com

Bron – Pinterest

Bron – vloerkledenwinkel.nl 


In de webshop van Vloerkledenwinkel waar je terecht kunt voor oa. vloerkleden en karpetten heb ik een aantal prachtige exemplaren gevonden waar ik stuk voor stuk verliefd op ben geworden. Ik vind een keuze maken in vloerkleden zo lastig omdat ik met elk exemplaar hieronder en de stijl wel iets heb. Ik vind hoogpolig zelf heel erg gezellig en knus in een woning staan, maar als ik de varianten zie met met een structuur en het haakwerk, dan ben ik daar ook weer enorm van. Thuis hebben ik een houtenvloer en daarom wil ik het liefst wel voor een neutrale beige kleur gaan. Passend bij de rest van mijn interieur.  Ook in de slaapkamer kan ik wel een nieuw kleed gebruiken. Op dit moment hebben we een simpele die totaal niet prettig aan de voeten is en ook daar zou ik graag een wat fijnere en ook mooiere variant voor willen hebben.

Dan heb je nog die prachtige  ‘Vintage’ vloerkleden en als ik deze zie dan raak ik ook alweer enthousiast. De patronen en en de kleuren die hier in verwerkt worden vind ik klassiek en een woonkamer zo gezellig maken. Juist omdat ik dan een hele neutrale en zachte inrichting heb qua kleuren en meubels, lijkt het mij dan ook heel mooi om als echte eye-catcher een mooie vintage kleed in de woonkamer te hebben liggen. Oei! Wat is het toch een moeilijke zochtocht, want wat zijn er toch veel mooie exemplaren te krijgen.

Dan nog even heel iets anders en even alle aandacht gericht op het GEWELDIGE hobbel schaap. Dit super schattige hobbel schaap voor kinderen kwam ik ook tegen in de webshop en deze gaat nu alvast regelrecht op mijn toekomstige wishlist als ik ooit een kindje mag krijgen. Dit is toch super schattig? Leuk rond kleedje eronder en ik ben helemaal blij!


Welke kleed vind jij het mooiste?
Welke stijl spreekt jouw het meeste aan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. KIM
    4 juni 2018 / 18:17

    Wauw, wat een prachtige kleden <3 Vooral de 'Amini' vind ik heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram