Inspiratie – Boyfriend Jeans!

Inspiratie – Boyfriend Jeans!

jeansIk vond het wel weer is tijd om een inspiratie artikel te maken en dat komt vooral omdat ik zelf heel erg opzoek was naar een bepaalde inspiratie, namelijk de boyfriend jeans…

Zoals jullie misschien gezien hebben in mijn Primark Shoplog kocht ik een boyfriend jeans. Ik zag het door de hele Primark hangen en toen ik gisteren in de stad liep kwam ik het echt in elke fashion winkel tegen. Hoogtijd om dus wat inspiratie op te doen, zodat ik ook deze broek straks leuk kan dragen.

PicMonkey CollageBij de bovenstaande inspiratie heb ik echt zin gekregen om opzoek te gaan naar perfecte open pumps om deze te combineren met de jeans, ik vind het er namelijk zo gaaf uitzien. Verder vind ik het denk ik het mooiste om de bovenkant vrij simpel te houden met een effe shirt. Zodra ik iets bij elkaar heb gevonden en een leuke outfit heb gemaakt met de jeans dan maak ik er natuurlijk een artikel over.

Wat vinden jullie van de Boyfriend Jeans?
Hoe zou jij hem combineren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram