Inspiratie borden maken met Polyvore!

Inspiratie borden maken met Polyvore!

homecollageEen van de dingen die ik graag doe wanneer een even voor mijzelf achter de computer zit te werken dan is het collages/ inspiratie borden maken op Polyvore.com.

Het is iets waar ik al vroeg mee bekend ben geraakt en vind het een heerlijke plek om leuke borden te maken met alles wat ik zelf leuk vind en waar je een hoop inspiratie van kunt halen. Op Polyvore kan het zowel met prachtige kleding stukken en tegenwoordig zelfs met interieur spulletjes.

spulletjesIk woon nog thuis maar zoals jullie weten schenk ik veel aandacht aan interieur. Ik vind het heerlijk om te creëren en een mooie kamer te maken. Met Polyvore kan ik alvast een hoop wensen bij elkaar brengen en mijn stijl uiten. Daarnaast vind ik het onwijs leuk dat je ook borden van andere kunt kijken en zelfs kunt zien waar de spullen die je gebruikt vandaan komen!

kamerEindeloos creëren en daar hou ik van en vind ik pure ontspanning! Wil je ook aan de slag gaan dan moet je even naar de Polyvore.com en de rest spreekt vast en zeker voor zich! Zo kun je alvast een mooi bord maken als je je kamer gaat veranderen, je huisje een make-over gaat geven of om gewoon van te dromen!

Was jij al bekend met Polyvore?
Vind jij inspiratie borden maken ook leuk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram