Inspiratie – Bloemen in je interieur!

Inspiratie – Bloemen in je interieur!

inspiratie

Bijna iedere maandag haal ik een bos verse bloemen op om mijn kamer op te fleuren. Bloemen vind ik namelijk geweldig en geven mij altijd een heerlijk gevoel…

Er zijn natuurlijk een hoop soorten bloemen verkrijgbaar en natuurlijk ook een hoop kleuren. Er is dus altijd wel een variant die bij je past. Naast dat het gewoon een goed gevoel geeft om een bosje verse bloemen op tafel te hebben staan, staat het ook nog is heel leuk in je interieur en kan je er vele kanten mee op. Ik heb op Weheartit.com wat fijne inspiratie opgezocht hoe jij je bloemen nog mooier kunt showen! Kijk mee.

inspiratie1Bron weheartit.com

Ben jij ook zo gek op bloemen?
Heb jij een favoriete bloem?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram