INGLOT – Lip Pencil nr. 12

INGLOT – Lip Pencil nr. 12

ing1

Maak kennis met een nieuw schatje die ik in mijn lipproducten stash erbij heb gekregen. Ik kocht hem een tijdens het INGLOT event van de cadeaubon en omdat ik juist nog geen ervaring had met een lipproduct van INGLOT was dat ook de reden dat het mijn aandacht trok…

Ik ben gek op INGLOT, de producten zijn zo mooi dat ze iedere beautylover blij maken. De prijzen zijn aan de hoge kant maar de kwaliteit die je ervoor krijgt is helemaal top. De lip pencil trok mijn aandacht omdat ik de laatste tijd wel helemaal dol ben op de jumbo lip potloden/lipsticks. Ze zijn lekker handig in gebruik en daarnaast gebruik ik ze voor 2 dingen:

  • Omlijning
  • Lip kleur

Precies, het voordeel van een lip pencil is niet alleen dat je het kunt gebruiken als omlijnen maar je kan je lippen er ook mee in kleuren. Het nadeel daarvan wel is dat je lippen wat droger gaan aanvoelen maar met een balsem erop of zelfs een andere lipstick is dat verder geen probleem.

ing2

De Lip Pencil van INGLOT ziet er strak uit, de verpakking is zwart met niet meer dan alleen het logo en het nummer van het potlood. Helaas geen leuke naam voor deze kleur, nee de lip pencils moeten het doen met een nummer. Ik heb gekozen voor Nr. 12 een nude/zalm roze kleurtje die er eigenlijk voor mij direct uitsprong. Niet alleen omdat hij zo zacht eruit ziet, nee het is dus ook een tint die je goed kunt gebruiken al omlijning voor andere lipkleuren in de zelfde teint, en laat ik daar er nou net veel van hebben.

Het product is makkelijk in gebruik en handig om mee te nemen. Je kan aan de lip pencil draaien om het potloodje langer te maken mocht hij bijna op zijn.

ing3

Swatches:

ing4

Hieronder zie je de swatches op mijn lippen. De kleur komt precies overeen als met de kleur van de pencil zelf en dat is natuurlijk hartstikke fijn. Zelf vind ik de kleur echt geweldig en erg mooi in combinatie met een mooie neutrale look, highlighter en bronzer. Ik heb hem zowel als omlijning als echt een lip kleur gebruikt met een licht balsem erover heen zodat hij niet droog gaat voelen.

ing5

De prijs weet ik niet meer precies maar ligt zo tussen de 13 EUR & 17 EUR. Verkrijgbaar in een hoop mooie tinten bij INGLOT.

Heb jij al is een lipproduct van INGLOT gebruikt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram