INGLOT – Freedom System (elke maand 1 kleurtje challenge)

INGLOT – Freedom System  (elke maand 1 kleurtje challenge)

1

Nu werd het echt wel een keer tijd dat in mijn eerst palette ging aanschaffen van het INGLOT Freedom System. Vorig jaar liep ik al te sukkelen met kleuren kiezen en alles maar toch kocht ik het nooit…

Tot nu want ik begin 2013 direct goed en heb een Freedom System Palette dan eindelijk in mijn bezit!

2

Wat is Freedom System?

Ik denk dat de meeste Beautylovers wel weten wat het Freedom System van INGLOT is, maar voor de gene voor wie het nieuw is, leg ik het graag nog even uit.

Bij INGLOT kun je naast prachtige producten ook losse palettes kopen om zelf te vullen. Als je wel is in een INGLOT winkel bent geweest of in een counter van de V&D dan heb je waarschijnlijk al is alle prachtige kleuren zien liggen.

3

Er gaat niets boven een palette zelf helemaal vullen met de kleuren die je mooi vindt. Zo kun je namelijk een palette maken met allemaal lipkleuren, blushes, concealers, oogschaduw of gewoon een combi. Hoe leuk is dat?  Je koopt het palette los die je in verschillende maten hebt en ook het product, bijvoorbeeld een oogschaduw koop je los om vervolgens in het palette te doen.

Het palette is magnetisch, het product bevat ook iets magnetisch waardoor het makkelijk in het palette vast blijft zitten. Ook de ‘deksel’ heeft 4 magnetische punten om zo het palette open te schuiven.

Mijn aankoopje

Nu heb ik zelf het 5 delige palette gekocht omdat ik dit formaat het mooist vind, maar nu heb ik niet direct 5 kleuren gekocht en waarom niet? Heel makkelijk ik kon niet kiezen… Het leek mij namelijk leuk om op advies van lezers het palette te gaan vullen. Het liefst vul ik het direct maar ik ga het zo doen, elke maand koop ik 1 kleurtje. Netjes he?

4

5

Ik heb om alvast te kijken hoe het product is 1 kleutje gekocht en direct een hele mooie al zeg ik het zelf, namelijk de 395 Pearl.

Welke raden jullie aan?

Nu zijn er vast meer INGLOT gebruikers die het System palette in het bezit hebben en die echte aanraders hebben om in het palette toe te voegen. Heb jij een aanrader, geef het mij door?

Nu heb ik zelf al een paar opgezocht die ik erg mooi vind en graag hoor ik hier ook jullie mening over, helaas kan ik je de kleuren niet laten zien omdat de webshop van INGLOT vernieuwd gaat worden en ik de kleuren nu niet kan laten zien. Maar voor de gene die heel toevallig 1 van deze kleuren heeft, ik hoor graag wat je ervaring er mee is!

  • S37
  • M390
  • P402
  • M360
  • DS461
  • DS463

Nu ben ik ontzettend enthousiast en kan ik niet wachten tot hij vol zit. Ik vind het systeem erg leuk en ideaal om je eigen palette samen te stellen!

6

Het 5 delige palette kost 7 EUR een losse oogschaduw kost dacht ik ook 7 EUR of ieder geval rond die prijs!

Wat vinden jullie van het INGLOT Freedom System? Ben jij een INGLOT gebruiker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram