INGLOT – Freedom System challenge #3

INGLOT – Freedom System challenge #3

inglot1

Een nieuwe maand en ook een nieuw kleurtje voor mijn Freedom system van Inglot. 2 maanden geleden begon ik de challenge om elke maand 1 nieuw kleurtje aan mijn Freedom system te voegen, niet in een keer een groot bedrag maar verspreid over de maanden…

Nog maar 2 te gaan en het palette zit vol. Dit keer koos ik niet zelf het kleurtje uit maar deed mijn zus het (lipstickkiss). Vol verrassing weer een prachtige natuurtint met een heerlijke shimmer erin. Kijk mee naar kleurtjes 34.

inglot2

Hierboven zie je de eerste 2 kleuren, een prachtige highlighter en een matte taupe kleur. Allebei al veel gebruikt, want wat zijn ze toch mooi!

Nu heeft mijn zus weer een mooie uitgezocht, een prachtige shimmer licht camel kleurtje. Precies waar ik van hou en die bij de rest van de kleurtjes mooi past.

inglot3

inglot4

3 prachtige kleurtjes op een rij, wat is het pigment van INGLOT toch heerlijk. Je krijgt echt waar voor je prijs. Zelf ben ik nog helemaal niet bekend met de andere producten van dit merk maar zodra het palette vol zit, ga ik mij daarop richten.

inglot6

Een eye shadow los voor in een Freedom System kost 8 EUR per stuk. In een Inglot Store heb je zo veel keuze dat er voor iedereen wel een kleurtje te vinden is! Nog maar 2 maanden te gaan en het palette is vol. Volgende maand ga ik voor een donkere tint, aanraders?

Wat vind jij van het Freedom System van INGLOT?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram