In de test : Hannah Glycolic Gel & Paula’s Choice Vitamin C Treatment

In de test : Hannah Glycolic Gel & Paula’s Choice Vitamin C Treatment

1

Naast een hoop make-up producten test ik ook regelmatig huidverzorging uit. Dit zijn vaak producten die ik eerst een lange tijd goed moet testen om pas echt te beoordelen. Dit keer heb ik twee producten die ik de komende tijd ga testen.

Het gaat om de nieuwe Glycolic Gel van Hannah en de Vitamine C Spot Treatment van Paula’s Choice. Allebei producten die je huid beloven te verbeteren en een oppepper te geven. Hieronder geef ik je informatie over deze producten. Kijk mee!

2

Paula’s Choice Resist Vitamin C Spot Treatment 

De Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice is een kuurbehandeling bij bruine vlekjes en rimpels op basis van 25% gestabiliseerde vitamine C. Deze behandeling belooft je:

Bruine vlekjes en huidverkleuring wordt aanzienlijk lichter
Rimpeltjes minder zichtbaar
Zorgt voor een stevigere huid
Zorgt voor een stralende teint

Donkere vlekjes door oa. de zon, acne of andere huidverkleuring kan je minder zichtbaar maken dankzij de vitamine c treatment. Daarnaast stimuleert vitamine C de aanmaak van huidige collageen. Dit zorgt ervoor dat het de huid als een krachtige anti-aging boost voelbaar en zichtbaar steviger maakt bij dagelijks gebruik.

Een tube van 15 ml kost €59,90  

3

Hannah Glycolic Gel 

Dan op naar de Glycolic Gel van Hannah, een veilig én verantwoord exfoliëren voor een gladde, frisse en stralende lentehuid. De producten van hannah heb ik leren kennen doordat ik een keer een wedstrijd won en daarbij een huidverzorgingspakket ontving. Ik was enthousiast over de producten en heb iedere product tot de bodem opgemaakt en met resultaat gebruikt.

De wintermaanden  koude weersinvloeden, het gebrek aan zonlicht en het gemis aan voldoende frisse buitenlucht, maken de huid dikker, valer, droger én doffer. Met de Glycolzuurbehandeling bij de hannah® huidcoach en de hannah® Glycolic Gel 6% voor thuisgebruik wordt de huid ontdaan van haar winterjas, bestaande uit droge, verdikte en doffe huidlagen. Ze wordt wakker geschud uit haar winterslaap, waardoor opnieuw een gladde, egale en stralende huid wordt onthuld.

Glycolzuur maakt de huid niet alleen glad, het verwijdert dode huidcellen en een verhoornde huid, maar  activeert tevens ook de huideigen collageenaanmaak. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt krachtig gestimuleerd. Bij gebruik leidt dit tot zichtbare én voelbare huidversteviging en het onthullen én behouden van een frisse, gladde en stralende teint.

Glycolic Gel 6%  is verkrijgbaar voor €35,50/30 ml.
(Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl)

 

4

Niet schrikken! Ik heb een foto gemaakt van mijn huid op dit moment uit ziet zonder make-up natuurlijk. Ik ben er best tevreden mee omdat ik alleen kleine rode vlekjes heb en geen ‘echte’ opvallende pukkeltjes.

huid

Over een tijdje komt er een update van mijn huid om te kijken of het gebruik van deze producten een verandering hebben gebracht.

5

Wat gebruik jij om je huid in conditie te houden? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram