In de spotlight – David Paulus Fashion Designer

In de spotlight – David Paulus Fashion Designer

Vandaag begin ik met een nieuw soort artikel, namelijk ‘In de spotlight’. Dit artikel begin ik met een interview met een fashion designer namelijk David Paulus!


Foto – Modeshow Pure 2007 David Paulus en ik vlak voor de show in de bakker hapje eten!

Wat vooraf ging…

Vlak naar mijn VMBO diploma wist ik direct wat ik wou gaan doen, ‘de mode in’. Ik besloot naar het modelyceum te gaan en er helemaal voor te gaan. Tijdens mijn opleiding hield ik mij ook in het privé leven druk bezig met fashion en zag een eigen modeshow helemaal voor mij! Een stel vrienden van mij begonnen ermee, tijdens een event in mijn eigen stad gingen we er alles aan doen om de kerk af te huren voor een modeshow. Er komt een hoop geregel bij kijken, modellen, sponsoren, installaties, catwalk maar ook fashion designers. Okay, ik wou alles, organiseren en ook nog is ontwerpen. Ontzettend druk maar ook té gaaf. Natuurlijk kon ik niet alleen een middag vullen met creaties, we gingen opzoek en ontdekte David Paulus..

Mijn naam is…….. & ik ben?

David Paulus is 26 jaar, geboren op Curaçao en woont sinds 2003 in Nederland. Hij volgt in Arnhem de studie Fashion & Design Support en in 2013 is zijn laatste jaar!

David wist niet direct van jongs af aan dat hij later kleding wou gaan ontwerpen, hij maakt wel is schetsen maar niet met het idee om het later er werk in te doen. Dat hij creatief was, dat was al wel duidelijk! Hij was er veel mee bezig, iets wat zijn omgeving niet direct leuk vond. David was hyper en moeilijk bij te houden!

Bekende Shows?

Natuurlijk heeft iedere ontwerper in wat voor vak dan ook een droom om (inter)nationaal door te breken of als mode ontwerper, om voor een show te mogen ontwerpen!
David Paulus heeft meegedaan aan de Amsterdam Fashionweek Downtown  en aan de eerste Edite van de internationale  Fashionweek op Curaçao.

Een favoriete creactie heeft David niet direct. Hij vind ieder ontwerp een kindje en het gevoel wat een moeder heeft bij een pasgeboren baby heeft hij met zijn hele collecties!

De reacties van buiten af…

De meeste reacties zijn positief, maar er zijn ook mensen die het niet mooi vinden, zij geven duidelijk hun mening en dat waardeer ik!

David Paulus is mij opgevallen door zijn bijzondere creaties en heeft een super gezellig & vriendelijk karakter.

Internationaal, welke landen David?

Hmmmmmmmm. Ja, ik heb al de eerste editie van de Curaçao Fashionweek gedaan en dat was een super ervaring in mijn eigen geboorteland. Ik ben nu ook bezig om ook meer internationaal mijn gezicht te laten zien, Then we see whats gonna Happend! 

Wat wil je bereiken…

Wat david wil bereiken is moeilijk te omschrijven. Kijken wat er op mijn pad komt, in plaats van doelen stellen, dat is namelijk veel spannender. ‘Niet alles in het leven hoeft een doel te hebben’


Verdient het dan nog een beetje?

David ziet het ontwerpen van fashion voor de fun, als een uitlaatklep waar je alle creatieve iedeen kunt loslaten. ‘Geld verdienen doe ik op een andere manier, het lesgeven in ZUMBAAAA!!’

Kan iedereen een Fashion Designer worden David?

Hmmmmmmmm. ik denk het niet, het moet je liggen. De creativiteit moet je al hebben en het zijn lange dagen en dat moet je aankunnen!

Als laatste David? Heb je nog dromen?

‘Ik heb geen droom, zolang ik creatief ben, ben ik gelukkig. Enjoyyy FASHION!!

Bedankt David Paulus!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

 1. peter
  21 november 2019 / 14:44

  goedemiddag

  ik zoek mensen die heel goed patronen en ideeen in elkaar kunnen naaien voor een studente Fashion, mijn dochter
  Graag zo snel mogelijkreacties
  0651852484

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram