In de media – Schoolplein Magazine @ Bruna

In de media – Schoolplein Magazine @ Bruna

media1

Gisteravond ontving ik een hele leuke tweet van Ingeborg HiBeauty dat ze mijn site had zien staan in het schoolplein boekje van de Bruna. Zelf wist ik er totaal niks van en kon niet wachten om te gaan zien wat het precies was, en jawel Fablouise.nl stond daar vermeld!

Het kwam als een hele verrassing omdat ik er zelf niks van af wist en over had gehoord, het zijn maar 3 regels maar wauw wat voelt het goed om er zomaar in te staan. Het schoolplein foldertje is verkrijgbaar bij de Bruna voor de (toekomstige) brugklassers, vol met schoolspullen, interessante tips, leuke weetjes en mode!

media2

media3

Het geeft echt een goed gevoel dat het harde werken wordt beloond met zulke leuke dingen. Ik ben hier erg trots op en heb een grote smile op mijn gezicht! Je kunt het boekje ook online bekijken op de website van de Bruna!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram