In de Media – Column in het JB Magazine

In de Media – Column in het JB Magazine

jb

Alweer een tijdje geleden werd ik gevraagd of ik een column wou gaan schrijven voor in het JB (John Beerens) Magazine. Nu wist ik niet hoe snel ik ja, moest zeggen en ben ik met alle enthousiasme aan het werk gegaan…

De column moest gaan over de lente & zomer trends van 2013. Ik ben onderzoek gaan doen, ik heb mij verdiept en ben gaan schrijven, met als resultaat een prachtig stukje al zeg ik het zelf waar ik toch wel een beetje trots op ben! Vandaag werd hij bezorgd en is mijn column te bewonderen in The Festival Issue van het JB Magaszine. Kijk mee!

jb2

jb3

Het JB Magazine verschijnt viermaal per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren. Het blad staat vol leuke informatie op het gebied van Beauty, Fashion, Lifestyle en is gewoon een heerlijk blad om lekker door te bladeren.

Wil je op de hoogte gehouden worden of meer informatie over het John Beerens Magazine? Ik verwijs je graag door naar de Facebook Pagina!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram