In de krant!

In de krant!

krant1

Afgelopen vrijdag stond ik in de krant en dat vind ik toch wel heel geweldig om even met jullie te delen. Het is een droom, een eerste stap die uitkomt, ik en mijn site uitgelicht in de krant die door onze stag verspreid wordt!

2 weken geleden had ik een interview en het uiteindelijke stuk is echt super geworden.Ik kan het helaas niet voor jullie erop zetten omdat het fotograferen van de tekst te klein wordt om te lezen! In het stukje gaat het over hoe het is begonnen, over mijn site, en de toekomst!

Ook schrijf ik nu wekelijks voor de online Meppeler Courant een stukje over mijn site & waar ik mee bezig ben! Wil je het eerste artikel lezen? klik dan hier!

Ik ben echt super blij, het is zo speciaal om te zien, iets waar je elke dag weer mee bezig bent, iets waar je voor bouwt wat dan te zien is in de krant! Zo leuk!

krant2

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram