BIG SEXY HAIR!

BIG SEXY HAIR!

Ken je het merk SexyHair? Ik zelf nog maar sinds kort, maar toen ik het product zag ‘Big Sexy Hair’ moest ik hier toch snel kennis mee gaan maken…

Ik ben een ‘Krullenbol’ die het liefst elke dag lekker stijl haar heeft, maar wat ik ook geweldig vind is een enorme bos met volume. Nu kan ik dat wel zelf creëren om niet mijn krullen eruit te halen, maar als ik dat niet doe, dan komen er zo ontzettend veel knopen in mijn haar, dat het té pijnlijk voor woorden is om ze eruit te krijgen & dat niet alleen, het gaat pluizen en inzakken, eigenlijk alles wat je met je haar niet wilt! Het enige wat helpt is om het een dag ervoor te stijlen en dan heb ik eigenlijk de volgende dag prachtige zachte krullen, maarja…

Nu heb je van het merk SexyHair een spray waarmee je een grote bos haar kunt maken, of toch niet? Mijn eerste idee bij dit product was dat je dus een grote bos haar kon maken met deze spray, eigenlijk een beetje hetzelfde als een flinke overdosis haarspray, maar dat is niet helemaal waar.

De SexyHair Weather Proof is een spray die je haar beschermt bij vochtige weersomstandigheden. Het haar blijft  mooi in model zitten en wordt het pluizen en kroezen tegengegaan.

Nu kun je zien dat ik het merk dus totaal niet ken en een heel ander beeld ervan had, maar goed het slechte weer komt er weer aan dus misschien is het toch wel een ideaal product om is te gaan gebruiken.

Ik ben het product gaan testen en dit is mijn ervaring:

Mijn eigen haar, met de dag ervoor gestijld, er zit volume in, geen knopen, geen extreme pluis en het voelt lekker zacht.

Mijn haar met Big Sexy Hair spray erin, let vooral op wat er rechts achterin gebeurt, een ontploft stukje haar, zonder dat ik nog buiten in de wind ben geweest. Hier ben ik dus altijd bang voor bij haarsprayen, dat het op een bepaalde plek gewoon gaat ontploffen en plakken…

Pluspunten

  • Een mooi handig formaat voor een haar product, ik ben helemaal niet van de overdreven grote flacons, er zit misschien meer in? maar dan heb ik ook sneller het idee om meer te gebruiken dan nodig is!
  • De uitstraling vind ik ook leuk, ik was dus helemaal niet bekend met dit merk maar het is wel een product die mijn aandacht trekt als ik het in de winkel zie staan.
  • Het plakt niet als je het op je hand krijgt, wel verandert dat zodra het in je haar komt?!

Minpunten

  • De geur vind ik persoonlijk niet lekker, hij ruikt namelijk ontzettend erg naar Mannen aftershave en dat vind ik echt niet lekker.
  • Bij mij heb ik het idee dat hij het ontzettend laat pluizen en grote plukken haar aan elkaar laat plakken.

 

Conclusie: Het is kortom een product waar ik zelf niks mee kan, waarschijnlijk omdat ik zelf geen echte haarspray achtige producten liefhebber ben. Ik heb al snel het idee dat je haar er veel sneller vetter van wordt, sneller gaat klitten en dat mensen zien dat er spul in mijn haar zit en hij voelt toch niet meer zo zacht zonder dat er wat in zit. Dus ben ik liever gewoon ”haarspray” vrij. Eerlijk is eerlijk, hier kan ik niks mee…

 

Wat vind jij van dit product? Ben je bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram