Marc Inbane – Ook in de winter een zomers kleurtje?

Marc Inbane – Ook in de winter een zomers kleurtje?

Als het aan mij ligt schijnt het hele jaar door de warme zon en hebben we volop zomer. Ik hou ervan, lekker op het strand bruin bakken voor een mooi tintje op mijn huid, helaas kennen we in Nederland niet langer als een paar weken  zomer en moeten we er al snel voor op uit om toch hiervan te genieten…

Bij ons staat alweer de winter voor de deur en  het liefst neem ik straks een winterslaap en word ik rond mei weer wakker. Maar zo gaat dat niet in en moet ik mij er voor gewoon positief voor opstellen en mijn winterproof maken. Nu ben ik al lekker aan het rondsnuffelen geweest in de herfst en wintercollecties in de winkels en op het internet maar ook een getint huidje zou een beetje extra helpen.

Nu moet ik toch eerlijk toegeven dat ik niet echt hele positieve ervaringen heb met bruiningsproducten. Ik heb namelijk nog steeds een beeld in mijn hoofd van echt al een paar jaar terug…

  • Ik liep op het station en zag een volwassen vrouw met een lange witte rok. Mijn ogen vielen direct op haar voeten, waarom? Ze had onder haar witte rok ontzettend witte benen en ik denk dat ze daar iets aan wou doen maar niet verder is gekomen dan enkels. Wat was er nou aan de hand, ze had een of andere bruiningsspul op haar bovenkant voet gesmeerd en het een beetje gesmeerd tot haar enkels… Dit was volgens mij totaal verkeerd uitgeslagen want het was ontzettend oranje en zo slordig…  Werkelijk, ik wist niet wat ik zag…

Vandaar dat ik af en toe wel even denk van wow, bruiningsspray? een tan? laat maar zitten, ik doe het of met zonnebank of door puur natuur te zonnen. Maar dat gaat nu veranderen, want met het volgende product ben ik heel enthousiast door geraakt.

Ik heb het al bij meerdere voorbij zien komen en er zoveel over gelezen, de Marc Inbane Tanning. Al die positieve reacties en geen sprake van ‘oranje worden’ heeft mij overgehaald om het te gaan proberen.

Zie hieronder het verschil met de tan en met mijn eigen huid, wow!

Natuurlijk heb ik het subtiel op mijn gezicht aangebracht en heb ik het proces versneld doormiddel van de fohn. Ik heb een op de onderstaande foto geen foundation/bb cream/ poeder op alleen oogmake-up en blush!

Waar moet je goed om denken:
  • Het is belangrijk dat je de flacon voor gebruikt goed gaat schudden.
  • Spray 30 cm van je af met vloeiende bewegingen.
  • Dient 10 minuten te drogen, versnellen kan doormiddel van een Föhn.
  • De tan blijft tot 5 dagen zitten.
  • 60 x in gebruik voor gezicht en hals.
Ik ben best onder de indruk geworden van dit product, je moet het niet teveel doen maar het geeft toch een gezonde glans op je huid & dat is helemaal mooi de komende wintermaanden. Ik zal het zeker vaker gebruiken mocht ik echt een oppepper nodig hebben voor mijn huid of voor een feest, misschien wel voor de feestdagen zelf!

De Marc Inbane is tekoop voor 39,95 EUR en bevat 200 ML en is te bestellen in beautywebshop van JohnBeerens.com. Een webshop  vol met prachtige producten en informatie!

Wat vind jij van zelfbruiners? Gebruik je het wel eens?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram