Ik sta in de: Jij & Etos!

Ik sta in de: Jij & Etos!

Een tijdje geleden werd ik gevraagd of ik een ´after summer´ look wou maken voor de Jij&Etos, een gedrukt magazine. Ik twijfelde geen moment en met heel veel enthousiasme ging ik er dan ook mee aan de slag.

Gistermiddag ontving ik een grote envelop met daarin het exemplaar en wat ben ik trots. Zo trots dat ik het graag met jullie wil delen!

1

Online publiciteit is altijd leuk maar zodra je iets echt in handen hebt wordt het toch wat specialer en magischer. Toen ik door het magazine aan het bladeren was kwam ik aan het eind de 2 pagina’s tegen met daarop mijn look. Een grote BIG Smile en vreugde dansje volgden dan ook snel!

Voor dit artikel heb ik zowel de tekst als de fotografie gedaan. Ik ben er een hele dag met heel veel enthousiasme mee aan de slag gegaan en kon dan ook niet wachten op het eindresultaat.2

De look die ik laat zien is gemaakt met mooie producten van Etos eigenmerk en producten die je bij Etos kunt vinden. Het is een leuk die neutraal en draagbaar is maar ook met een zomerse touch. Zo kan je tijdens de regenachtige dagen toch nog een beetje zomer bij jezelf creëren.

3

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 2 oktober 2015 / 08:34

  Wat ontzettend gaaf dat je in een magazine staat! Het ziet er echt heel mooi uit.

 2. 2 oktober 2015 / 07:29

  Wat ontzettend gaaf. Daar mag je zeker heel trots op zijn. Het is een prachtig artikel geworden!

 3. chucky1012
  2 oktober 2015 / 07:20

  Wat leuk dat je in dat magazine staat!
  Prachtige foto’s!
  Dat blad lees ik altijd en zal het even in de winkel gaan halen.

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram