Ik pak liever de fiets!

Ik pak liever de fiets!

Vroeger vond ik fietsen helemaal niks. Iedere dag moest ik weer die lange tocht naar school maken tegen de wind in en dat vond ik echt vreselijk. Toch is dat helemaal veranderd sinds ik ben verhuisd naar de stad en is mijn favoriete vervoersmiddel dan toch echt de fiets geworden. 

Waar ik ook heen ga, de stad, de supermarkt of een uitje met mijn vriend. Met de fiets gaan vind ik heerlijk. Het is gezond, super makkelijk en je bent niet afhankelijk van anderen en tijd van het openbaarvervoer!

f2

Ik woon zelf in de stad en daarvoor is een stadsfiets natuurlijk perfect. Het is zo makkelijk om even ergens snel heen te gaan zonder gedoe van een parkeerplaats en laat staan de parkeerkosten die je kwijt bent met de auto. Je pakt je fiets, vliegt erheen en zet hem zo dicht mogelijk bij de winkels die je wilt bezoeken. Daarnaast vind ik het ook altijd fijn dat ik de tijd aan mijzelf heb en dat ik niet steeds op mijn horloge hoef te kijken of ik de bus moet halen.

De ideale fiets voor mij? Deze omafiets 28 inch, lekker licht en stijlvol. Hij is zwart van kleur met gouden details en dat is precies waar ik van hou.

f4

Gisteren hebben mijn vriend en ik de fiets gepakt om lekker een stuk te fietsen in het zonnetje. Naar het bos en een leuke lunchroom, ideaal voor een perfecte zonnige zondag. Er stond best een stevige wind maar doordat de fiets lekker licht is, had ik geen enkele moeite om erdoorheen te gaan. f5

f1

f3

Gezien mijn leeftijd had ik al lang mijn rijbewijs kunnen gaan halen maar voor mij staat de fiets toch echt op beste vervoersmiddel nr.1!

f6Heb ik je overtuigd om ook vaker de fiets te pakken?
Of wil je een nieuwe Fiets kopen? Ik kan je deze variant zeker aanraden! 

Pak jij graag de fiets? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 25 augustus 2015 / 08:43

  ’s Morgens vroeg vind ik fietsen nog steeds een hel .. Met m’n brakke hoofd op de fiets en dan nog tegen de wind in pffft! Het erge is dat ik altijd s morgens zo’n gigantisch hoge berg op moet fietsen haha, maaaaaaaaaaaaaaar als je dan ’s middags terug gaat is het heerlijk. Ik race de berg af, geniet van het lekkere weertje en de beweging en ben zo thuis. En het is ook nog eens beter voor het milieu! 🙂

 2. 24 augustus 2015 / 21:54

  Fietsen vind ik ook echt heerlijk! En in Amsterdam kan ik er eigenlijk niet omheen. Ik heb nu een half jaar een fiets van Veloretti en ik ben echt helemaal verliefd 🙂 Liefs

 3. 24 augustus 2015 / 21:11

  Ik vind fietsen ook echt heel fijn, vooral in de zomer kan ik er echt van genieten. In de herfst en winter dan toch minder aangezien ik niet zo dol ben op regen, wind en kou haha.. 😉 X

 4. 24 augustus 2015 / 19:59

  Ik pak sowieso dagelijks de fiets op en neer naar mijn werk..Vaak fijn, maar vaak ook niet! Zolang het niet regent, erg vochtig is of sneeuwt vind ik het wel prima!

 5. 24 augustus 2015 / 17:54

  Ik fiets nooit meer, heel slecht! Zelfs naar school verkies ik de bus boven de fiets.

 6. 24 augustus 2015 / 17:28

  Ik vind zelf fietsen helemaal te gek. Leuke kleuren heb je aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram