Ik heb mijn eigen Etsy shop!

Ik heb mijn eigen Etsy shop!

Zoals de meeste waarschijnlijk wel is opgevallen ben ik de laatste tijd enorm bezig geweest met het maken van illustraties voor wallpapers. Dit was eigenlijk voor mij een extra manier om ‘creatief’ bezig te zijn.

Ik ben namelijk als grafisch vormgever gek op creatief bezig zijn en om dat nog wat extra uit te breiden besloot ik leuke creaties te maken voor wallpapers die iedereen gratis mag downloaden. Dit vind ik niet alleen super leuk om te doen, ik kreeg er ook ontzettend veel leuke reacties op en wat zijn er veel wallpapers als gedownload!


Ik ging goed nadenken hoe ik dit verder kon gaan uitbreiden en opeens was ik eruit. Ik wil mijn illustraties ook op ‘echte’ producten hebben om te verkopen. Leuke kaartjes, telefoonhoesjes, canvas tasjes, sokken, theedoeken, notitieboekjes noem maar op. Tijd om daar mee aan de slag te gaan!

Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan en ik zit vol met ideeën om mee bezig te gaan maar ik begin klein en start met het verkopen van mijn illustraties op postcards op Etsy. Deze kaartjes zijn niet alleen heel leuk om te versturen, je kunt ze ook heel goed gebruiken als decoratie in huis. In je werkkamer, de wc of in de keuken? In een lijstje of met washi tape aan de muur, je kan er alle kant mee op!

Daarnaast ga ik ook mijn planners aanbieden op Etsy die je tegen een kleine betaling kunt downloaden en direct kunt uitprinten. Maak je hoofd leeg en begin direct met het plannen van je hele week zodat je in 1 oogopslag ziet wat voor belangrijke dingen je te doen hebt.

Op mijn Pinterest en blog kun je natuurlijk nog steeds de gratis wallpapers downloaden waar ik bijna iedere week weer een aantal nieuwe ontwerpen bij zet!


Op dit moment is er al het een en ander verkrijgbaar in mijn Etsy shop en ben je benieuwd? Kom dan zeker een kijkje nemen!


Mijn Etsy Shop FablouiseNL

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 15 april 2019 / 09:31

  Wat leuk zeg, succes! Op naar een echte webshop hihi 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   15 april 2019 / 09:40

   Dat zal helemaal leuk zijn natuurlijk, haha! Dankjewel!

 2. Kim
  15 april 2019 / 08:05

  Super schattig zeg! Ik vind je illustraties heel leuk.
  Succes met je verkoop op Etsy!

  • Laura Louise
   Auteur
   15 april 2019 / 08:05

   Dankjewel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram