Ik ga op reis en neem mee… ♥ musthaves!

Ik ga op reis en neem mee… ♥ musthaves!

1Een tijdje geleden schreef ik deze blogpost voor de V&D en omdat de vakantie voor vele van jullie al is begonnen of bijna gaat beginnen leek het mij leuk om hem ook nog even te laten zien op Fablouise.nl

Want wat is het een heerlijk gevoel hè? De vakantie is geboekt en het is tijd om je koffer in te pakken. Het is eindelijk tijd om je nieuwe bikini erbij te pakken en je strandtas te vullen met een goed boek, je zonnebril en allerlei lekkers!

Maar wat zijn nou echte essentials die je zeker niet mag vergeten als je op vakantie gaat? Ik deel je mijn inspiratie!

Vakantie staat voor ontspanning en dat kan je natuurlijk doen met je favoriete muziek en uitzicht op de zee. Je mobiel staat vast vol muziek is dus echt een aanrader en daarbij natuurlijk een fijne koptelefoon om optimaal te kunnen genieten.

Een zonnebril is niet alleen een leuke accessoire voorbij je outfit. Het is ook nog is een handig en fijn hulpje om je ogen te beschermen. Het kan daarom ook zeker niet ontbreken in je tas!

Oeps! Je telefoon is leeg, wat nu? Op het strand heb je natuurlijk geen stroom en daarom is een Power Bank echt een must. Zo kun je overal je mobiel opladen. Ik kan al echt niet meer zonder en tijdens mijn korte trip naar Londen heb ik er optimaal gebruik van gemaakt.

Een portemonnee is natuurlijk overal belangrijk en ook op het strand. Zorg er wel voor dat je hem goed verstopt! Kies voor een zomerse kleur die match met je zomeroutfit.

2Deze blog verscheen als eerste op de blog van V&D.

Wat kan er tijdens jouw vakantie zeker niet ontbreken in je koffer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram