Ik ga onder de douche en neem mee…

Ik ga onder de douche en neem mee…

1Ik baalde een tijdje terug dat ik door al mijn lekkere LUSH zepen heen was maar zolang heb ik niet hoeven treuren, mijn kastje springt namelijk uit elkaar van een hoop heerlijke andere douche producten waarbij ik het elke avond weer moeilijk vind om te kiezen…

Omdat ik zo van lekkere douche producten hou leek het mij een leuk idee om te laten zien wat ik zowel allemaal meesleur onder de douche. Benieuwd? Kijk snel verder!

Producten voor mijn haar

haarVoor mijn haar gebruik ik 2 verschillende merken waar ik allebei erg tevreden over ben. Mijn haar wassen wissel ik af met een heerlijke budget shampoo van Kruidvat en een wat duurdere variant van Waterclouds. Daarnaast behandel ik mijn haar 1x per week met een haarmasker, een grote favoriet is deze hairbutter van Waterclouds.

Kruidvat Argan Oil shampoo *klik*
Waterclouds Repair shampoo *klik*
Waterclouds Repair hairbutter *klik*

Tools voor onder de douche

toolsOnder de douche maak ik ook gebruik van tools waaronder mijn Tangle Teezer om mijn haar uit te kammen zonder dat het zeer doet, mijn VisaPure om mijn gezicht mee te reinigen en de Remington Wet&Dry om te scheren.

Remington lady shaver Wet&Dry
VisaPure gezichtreiniger
Tangle Teezer *klik*

Gewoon lekkere producten

gelsJe gaat de douche niet in zonder een paar heerlijke geuren om je mee te wassen. Ik heb 4 favoriete waar het altijd weer moeilijk is om uit te kiezen.

Treacle Moon Warm Cinnamon nights *Klik*
LUSH Snow Fairy
I love… Strawberry & Milkshake
I love… Blueberry & Smoothie

Producten voor mijn gezicht

gezichtDe reiniger van Philosophy is een van mijn favoriete maar zoals je kunt zien is die al aardig aan het opraken. Daarom wissel is hem af met de reiniger van Sabon. Allebei gebruik ik ze in combinatie met de VisaPure.

Sabon  Ocean Secret Facial Cleanser*klik*
Philosophy Purity One-step Facial Cleanser *klik*

Voor na het douchen

naWanneer ik klaar ben met douche smeer ik mijn lichaam in met de Firming Body Emulsion van Philosophy. Ik ben werkelijk verslaafd aan deze geur en ik merk dat hij mijn lichaam een boost geeft.

Philosophy  Firming Body Emulsion *klik*

Wat sleur jij mee onder de douche?
Wat is je favoriete douche geur op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram