Ik ga naar Londen!

Ik ga naar Londen!

londen-1

Begin dit jaar ging ik voor het eerst naar Londen en had een geweldige tijd. Ik werd echt verliefd op Londen en het leven daar. Toen ik in het vliegtuig terug zat dacht ik bij mijzelf, ik ga terug!

Nu is het zover, december en een ontzettend toffe tijd om erna toe te gaan. Samen met mijn schoonzusje stappen we vanmiddag in het vliegtuig. We hebben er allebei ontzettend veel zin in en kan niet wachten om de kerfstsfeer daar te proeven. Ik verblijf een hele week midden tussen de shopping straten van Oxford Street en laat dat nou net de perfecte plek zijn voor mij!

Voor de site ga ik foto’s maken om jullie een beetje de sfeer te laten zien van kerstig Londen!

Omdat ik heb besloten dat dit echt even een vakantie moment voor mij is, heb ik voor de hele week geen artikelen klaar staan. Als ik terug kom komen er natuurlijk de foto’s van Londen die ik heb gemaakt en hopelijk ook een shoplog!

Wil je alvast een beetje sfeerproeven, op mijn Instagram account fablouise.nl zal ik ook deze week proberen foto’s te plaatsen!

Tot volgende week!

XXX

Bron afbeeldingen Weheartit.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram