ICI PARIS XL presents… tools voor perfecte nagels

ICI PARIS XL presents… tools voor perfecte nagels

nagels

Mooie nagels zijn een must voor elke vrouw, maar die krijg je niet zomaar. Een ontspannende manicure of pedicure in een salon is natuurlijk heerlijk, alleen is de tijd hiervoor soms moeilijk te vinden. ICI PARIS XL heeft alle tools zodat jij thuis jouw nagels tot in de puntjes kan verzorgen.

Van een bokkepootje tot een vijl van een nagellak remover tot aan een keuze uit 56 kleuren lakjes! Bij ICI PARIS XL kun je echt werkelijk terecht voor alles om beeldschone nagels te creëren.

 nagelproducten2Enkele prijzen van bovenstaande tools:

  • Nagelknipper €3,25
  • Nagelvijl €1,80
  • Manicure / Pedicure tang €10,5
  • Bokkepootjes  €1,15
  • Tenenspreider €1,15

 

Tip:

Het is belangrijk om je nagelriemen goed te verzorgen. Doe je dit niet, dan kunnen de nagelriemen hard worden met als gevolg dat je nagels scheef kunnen gaan groeien. Om je nagelriem naar beneden te duwen met een bokkepootje is het belangrijk dat ze goed zacht zijn. Laat je nagels daarom altijd eerst een minuutje weken in een bakje met lauw water.

 

Finishing touch

Kies uit één van de 56 ONLY YOU nagellak kleuren en geef jouw nagels de finishing touch. Geheel volgens de laatste catwalk trends zijn de kleuren voor dit seizoen veel metallics en warme, diepe herfstkleuren, zoals donker rood en donker groen. Je nagels zijn dit najaar je ultieme accessoire.  ONLY YOU €4,99.

nagelproducten1

 

 Je kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan de ICI PARIS XL Winkels, maar neem ook zeker een kijkje in de webshop www.iciparisxl.nl

Verzorg jij je nagels voldoende? Hoeveel aandacht schenk je eraan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram