ICI Paris XL – First Wrinkles Eye Cream

ICI Paris XL – First Wrinkles Eye Cream

ici1

Een van de meeste vergeten beautyproducten bij je dagelijkse make-up is een oogcrème. Ook ik ben zo iemand die het niet gebruikt terwijl ik het wel heb liggen in mijn stash, maar op 1 of andere manier doe ik er niks mee…

Verschillende soorten merken verkopen een oogcrème en dat is niet voor niks. Een oogcrème gebruiken is namelijk best belangrijk!

ici2

Waarom is een oogcrème nou zo belangrijk?

Binnen het schoonheidsritueel is de perfecte oogcrème een must. De oogcontouren zijn namelijk zeer kwetsbaar en deze zijn dan ook gebaat bij een andere verzorging dan voor het gezicht. Wanneer een volle gezichtscrème rondom de ogen wordt gebruikt, kan dit voor een verdikkend effect zorgen en zullen wallen sneller zichtbaar worden.

ICI Paris XL komt een nieuwe crème speciaal voor onder je ogen.Deze ultieme oogcreme met de actieve bestanddelen rijstmeelolie en tripeptide.

Tripeptide is een werkzame stof die de haarvaatjes doet samentrekken en de aanmaak van collageen stimuleert. Met als resultaat stralende oogcontouren.

First Wrinkles Eye Cream van ICI PARIS XL heeft een drievoudige werking, waarbij de fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd, de kwetsbare ooghuid optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tekenen van vermoeidheid aanzienlijk worden verminderd.

ici4

ici5

Hoe te gebruiken:

Breng de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op de gereinigde huid en ervaar haar stralende, verjongende effect op de oogcontouren. De crème met zachte klopeende bewegingen aanbrengen.

ici6

Mijn ervaring

Natuurlijk ben ik de crème al even gaan testen, helaas kan ik jullie niet direct resultaat laten zien. Maar ik kan natuurlijk wel omschrijven wat ik ervan vind. De substantie van de crème voelt lekker zacht en trekt snel in de huid. Bij het aanbrengen rondom de ogen krijg je direct een verfrissend gevoel en heb ik het gevoel dat het iets gaat trekken. Het gedeelte rondom je oog is ontzettend gevoelig waardoor een crème wel is raar kan gaan aanvoelen. Het pomp systeem is heel handig voor gebruik en de crème heeft geen echte geur.

Het product is makkelijk in gebruik waardoor je he eenvoudig s’avonds en ‘ochtends kunt gebruiken.

ICI PARIS XL First wrinkles eye cream is verkrijgbaar in de ICI Paris winkels voor  – 15 ml – €20,29.

Gebruik jij dagelijks een oogcrème?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram