Ice Cream lakjes van Wibra ♥

Ice Cream lakjes van Wibra ♥

icecreamWeetje nog? De ice cream lakjes waar ik een jaar geleden een artikel over schreef van het merk Etude house? Onwijs schattige nagellakjes in vorm van ijsjes. Alleen al door de uitstraling was ik verkocht en wou ik ze hebben.

Nu bracht ik een bezoekje aan de Wibra vanochtend en kwam ik bijna precies dezelfde nagellakjes tegen in ice cream vorm maar dan ietsie pietsie anders en niet van het merk van Etude house maar van Boulevard. Ik nam er twee mee en wil je ze vandaag laten zien!ice3Om je even het idee te geven waar ik het net over had, hieronder de Etude House Ice Cream lakjes. Super schattig in allerlei lieve kleurtjes maar niet makkelijk te krijgen in Nederland. Ik bestelde deze 6 via Ebay.

31De lakjes die ik tegenkwam bij de Wibra lijken er bijna precies op maar zijn natuurlijk veel makkelijker te krijgen en een stuk goedkoper. Helaas waren er niet heel veel leuke kleurtjes aanwezig maar de perzik en de licht blauwe variant zijn natuurlijk de moeite waard. In de winkels stond verder nog de kleur groen, donker paars, donker blauw en geel.

ice2

ice4Oeps! Nog steeds is het niet gelukt om mijn nagels te laten groeien dus jullie moeten het nog steeds doen met het nagellak wiel. Hieronder de nagellak bij twee laagjes.

ice5Helaas kan ik niet de kwaliteit testen of de nagellak mooi op de nagels blijft zitten. Wel kan ik je een indruk geven van de kleur en de dekking en zoals je kunt zien is die bij 2 laagjes zeker goed. De kleuren komen mooi overeen en voor de prijs die je ervoor betaald is het zeker een leuk koopje!

ice6

ice7

Ik vind ze schattig en ook nog is een leuk item om aan iemand cadeau te doen.

Verkrijgbaar bij de Wibra bij de beautyspulletjes.
Op het kaartje stond de prijs van €1,29 bij de kassa waren ze €1,- per stuk!

Wat vind jij van deze schattige ice cream lakjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram