I Love… Strawberries & Milkshake – Blueberry & Smoothie

I Love… Strawberries & Milkshake – Blueberry & Smoothie

1De I Love… producten verkrijgbaar bij oa. de Douglas hebben mij aandacht al een paar keer weten te trekken, maar nooit nam ik iets mee naar huis om te proberen. Tot vandaag, ik kocht namelijk 2 douche/bad producten om te proberen, want ze zien er leuk uit en de geuren combinaties zijn ook zeker het proberen waard!

De I Love… lijn heeft een assortiment met een rij verschillende producten waaronder de Bubble Bath &  Shower Crème. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren waaronder de:

Strawberries & Milkshake
Blueberry & Smoothie

Ik koos voor deze 2 geuren omdat ik zelf dol ben op blueberry geur en de strawberries milkshake leek mij wel lekker apart om te proberen.

2Het zijn kleine flesjes van 100 ml maar dat vind ik persoonlijk voldoende. Zo kun je geuren goed opmaken en kan je dus vaker afwisselen. Wat ik ook erg leuk vind aan deze lijn producten is de vormgeving. Het ziet er allemaal erg tof uit en een beetje in de Philosophy sferen. Ieder geval erg leuke producten om cadeau te doen.

3Strawberries & Milkshake

De geur waar ik ontzettend benieuwd naar was in de winkel. Ik kon hem niet ruiken daar dus nam hem voor de gok mee. Het is echt een heerlijke zoete aardbeien geur met een romige twist eraan. Het valt mij op dat hij helemaal niet sterk overdreven ruikt maar juist vrij neutraal waardoor het erg lekker ruikt. Ik denk dat dit een goede afwisseling is voor de Snow Fairy van LUSH.

Blueberry & Smoothie

Ik was niet bang dat ik deze geur niet zo mogen want ik ben dol op blauwe bessen geuren. Ik vind hem warm en zoet ruiken en krijg inderdaad een beetje het gevoel alsof ik aan een smoothie zit te ruiken. Ook weer erg lekker!

4

Ingrediënten lijst strawberries & Milkshake:

Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Cocamide DEA,Sodium Chloride,Glycerin,Parfum,Glycol Distearate,Panthenol,Cocamide MEA,Benzophenone-4,Citric Acid,Disodium EDTA,Limonene,Laureth-10,Benzyl Alcohol,Hexyl Cinnamal,Butylphenyl methylpropional,Magnesium Nitrate,Methylchloroisothiazolinone,Magnesium Chloride,Methylisothiazolinone,CI 19140, CI 14700.

Helaas zoals je kunt zien bevat het product en meerdere uit de collectie  SLS, sodium lauryl sulfate. Dit is de sterkste en uitdrogende/irriterende reiniger die er is. Echt een nadeel van het product!

4

Deze Bubble Bath en Shower Crème zijn ook nog is voor zowel in bad als onder de douche te gebruiken. Hieronder kun je het product zien. Net als in de flesjes heeft de substantie de kleur van het product.

5Ik vind ze schattig, ik vind ze lekker en ik vind ze betaalbaar. Ik denk dat ik zeker terug ga naar de Douglas om ook de andere geuren te proberen. Daarnaast vind ik het ook nog een ‘leuk’ alternatief voor een LUSH product als het gaat om zoete/leuke geuren. Het is misschien dan allemaal niet zo natuurlijk en bevatten ze zelf slechte stoffen, toch zijn de geuren heel lekker en een stuk beter betaalbaar.

Let op – Vermijd contact met de ogen, afgeraden wordt om dit product te gebruiken op en bij je gezicht.

Een flesje van 100 ml kost €2,50. Verkrijgbaar bij de Douglas.

Ben jij bekend met de I Love… producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram