I Like producten – Maand Juli

I Like producten – Maand Juli

De nieuwe maand is al weer even bezig maar vandaag heb ik een lijstje met mijn favoriete producten uit de maand juli voor jullie. 

Kijk mee naar nieuwe producten maar ook producten die al vaker de afgelopen maanden mijn hartje hebben gestolen. ENJOY!

De favoriete nieuwkomers zijn:

  • De Eyebrow pencil van de Etos – ben je op zoek naar een fijn wenkbrauw potlood, dan raad ik je zeker aan om even bij de Etos in het schap te kijken.
  • Oriflame Perfect Blush – Deze blush is zoo subtiel en mooi dat ik hem elke dag met liefde opdoe. Hij heeft wel iets weg van NARS…
  • Scentchips – absolute favorieten van de afgelopen maand en de komende maanden, ze zijn nog maar kort in mijn bezig maar ze zijn geweldig. De geuren doen het zo goed!
  • BB Cream Garnier – De nieuwe variant van de BB Cream van Garnier is voor mij een stukje beter, ik gebruik hem dagelijks en hij geeft een goede dekking op mijn gezicht, zonder dikke laag.
  • NYX Jumbo Eye Pencil – afgelopen week heb je het artikel al voorbij zien komen van de potloden. Ze zijn echt geweldig en zeker voor iedere dag.
Mocht je vragen hebben over een product, stel het gerust in de comments.

Wat zijn jouw’n favoriete producten van afgelopen maand?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram