I Like – Maart/April (Urban Decay, Noosa, Loreal enz.)

I Like – Maart/April  (Urban Decay, Noosa, Loreal enz.)

In dit artikel wil ik producten met jullie delen waar ik erg blij en tevreden over ben en die ik afgelopen maand heb leren kennen. Dat kunnen beauty producten zijn maar ook sieraden, etenswaren & noem maar op. Ik begin met een artikel met producten die ik ‘Like’ en de volgende dag is er een artikel met producten die ik ‘dislike’.

Omdat dit het eerste artikel is met dit onderwerp behandel ik producten uit de maand Maart & een klein beetje van April. Het zijn dit keer voornamelijk beauty producten. Kijk mee…

Het eerste product is de Body Butter van Brazilian Fruit Cosmetics. Deze body butter zat in de Truly Yours box van maart en sinds ik hem heb gebruik ik hem elke dag. Hij is zo heerlijk zacht en trekt direct in de huid. Het voelt na gebruik lekker zacht en ook de frisse geur is een dik pluspunt.

Ik heb hem nog maar 2 weken maar het is echt mijn kindje geworden. Het Urban Decay naked Palette 1 stond al zo lang op mijn wishlist dat mijn vriend 2 weken geleden hem voor mij had gekocht. In een mooie grote doos met strik erom werd ik verast met dit prachtige palet.

Lóreal is een merk wat ik vroeger al graag kocht, toen een paar weken geleden de nieuwe lipsticks gepresenteerd werden kon ik het niet laten er een aante schaffen. De caresse lipstick in de kleur 301 Dating Coral is een prachtige en vooral fijne lipstick. Hij voelt totaal niet droog aan op de lippen en blijft lang zitten.

De heerlijke actie tijdens het prijzencircus in V&D 3 voor 10 heeft mijn stash lekker doen vullen met prachtige producten van de Sephora. Zo ook deze Highlighter. Met een zachte roze kleur en kleine shimmer vind ik dit de mooiste highlighter die in mijn stash te bekennen is.

Nog een product waar ik zo tevreden over en die ook van de 3 voor 10 actie is van Sephora is deze Lipgloss. Hij zit standaard in mijn tas en hij is prachtig. De kleur blijft zo goed zitten en hij geeft totaal geen vies plakkerig gevoel.

Als laatste een product die ik al een stukje langer heb is deze armband van NOOSA Amsterdam. Ik draag hem echt elke dag. Of het nou match met mijn outfitt of niet, ik kan er niet meer zonder. De 3 bedels hebben allemaal een prachtige betekenis en ook de band zelf is gewoon een fijne armband om te dragen. Ik heb al wel zitten denken om voor de zomer een nieuwe lichte band erbij te kopen met wat lichte bedels erop. Als je eenmaal een Noosa hebt kun je niet meer zonder.

Dit was een greep uit producten van de maand Maart & April waar ik erg enthousiast over ben.  Mocht je vragen hebben over een product laat het me weten in de comments. Morgen komt er een artikel met producten waar ik minder te spreken over ben!

Wat is jouw’n favoriete product van afgelopen maand?

 

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram