I Like April ( Victoria’s Secret, LUSH, Sephora )

I Like April ( Victoria’s Secret, LUSH, Sephora )

In dit artikel wil ik producten met jullie delen waar ik erg blij en tevreden over ben en die ik afgelopen maand heb leren kennen. Dat kunnen beauty producten zijn maar ook sieraden, etenswaren & noem maar op. Ik begin met een artikel met producten die ik ‘Like’ en de volgende dag is er een artikel met producten die ik‘dislike’.

Deze keer de producten van afgelopen maand ( April ). Het zijn voornamelijk producten die ik nog maar pas heb ontdekt of producten die ik deze maand voor het eerst heb gebruikt.

Kijk mee naar de producten waar ik mijn duimpje voor omhoog doe!

Het eerste product is mijn lekkerste zeep ever. De ROCK STAR van LUSH. Ik heb hem sinds een week en ik kan er niet van afblijven. Deze heerlijke zoete snoepwinkel geur hangt door mijn hele kamer en maakt mij helemaal vrolijk.

Het is een lekkere roze zeepbar die alles lekker laat ruiken, ik denk als je even niet goed in je vel zit en even aan deze bar ruikt dat je direct weer kan lachen!

Het is vanaf vorige week mijn lievelings zeep geworden. Zodra ik bij de LUSH ben koop ik direct even een back-up!

Het volgende product is de MOROCCANOIL Treatment. Dit mini flesje zat afgelopen maand in de Truly yours box en dat kwam goed uit. Ik kende het product al een tijdje en een hele tijd terug probeerde ik een klein beetje van een proefmonstertje en wat was ik enthousiast. Het rook heerlijk en mijn pluishaar werd direct stukken minder zonder een vette coup.

Toen ik hem in de Truly Yours box zag zitten was ik ook heel blij, eindelijk een wat groter formaat waar ik nog een tijdje mee kan doen, want het product is best prijzig om aanteschaffen.

2 weken terug werd ik heel blij verrast dat ik een beautypakket had gewonnen, in dat pakket zat 1 dingen waar ik wel heel erg blij van werd. Het stond namelijk al een tijdje op mijn wishlist. De Body Mist van Victoria’s Secret in de geur Honeysuckle en Jasmine.

Ik vind de geur zo heerlijk zacht en is op elk moment van de dag op te spuiten. Het is een lekker groot formaat dus deze gaat nog mooi een tijdje mee, verder is het natuurlijk een prachtig flesje voor op mijn make-up tafel.

Nog een product die ik nog maar pas gebruik is ook een product uit de Truly Yours box van afgelopen maand De L’Occitane handcream. Ik gebruik veel hand creme en heb het ook echt nodig met mijn droge handen. Ik heb er veel in mijn bezig maar deze is op dit moment wel de fijnste. Hij trekt snel in, ruikt lekker en gaat de droogheid echt tegen.

Afgelopen paar dagen was het heerlijk weer, de zon scheen en eindelijk was het tijd om open schoentjes te gaan dragen. Het enige nadeel daarvan waren mijn witte voeten. Gelukkig kocht ik een tijdje terug de Sun Disk van Sephora en kon ik dit gebruiken voor op mijn witte voetjes, deze bronzer is namelijk heel natuurlijk en geeft een mooie lichte natuurlijke tint. Heel handig dus op mijn witte voetjes!!

Het laatste is een product die ik sinds deze maand weer heb ontdekt, het ‘Au Naturel palette va SLEEK. Ik heb hem al een tijdje maar hij lag gewoon op een plek waar ik niet zo snel bij kom als ik me ga opmaken. Tijdens het opruimen kwam ik hem tegen en zag ik al snel weer dat dit een fantastisch budget product is. Het pigment van SLEEK is super goed en deze kleuren zijn natuurlijk ook fijn voor een dagelijkse look. I like SLEEK!

Dit was een greep uit producten van de maand April waar ik erg enthousiast over ben.  Mocht je vragen hebben over een product laat het me weten in de comments. Morgen komt er een artikel met producten waar ik minder te spreken over ben!

Wat is jouw’n favoriete product van afgelopen maand?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram