I Dislike Maart/April ( Essence, Catrice, The beauty Bakery enz. )

I Dislike Maart/April ( Essence, Catrice, The beauty Bakery enz. )

In dit artikel wil ik producten met jullie delen waar ik niet zo tespreken over ben. Dat kunnen beauty producten zijn maar ook sieraden, etenswaren & noem maar op.

Gister kon je al lezen over de producten waar ik erg tevreden over ben vandaag is het juist andersom en behandel ik producten die mij erg zijn tegengevallen. Omdat dit het eerste artikel is met dit onderwerp behandel ik producten uit de maand Maart & een klein beetje van April.

Allereerst de smaak Banaan Honing uit de super schattige tea collectie Cupcake tea, ik was zooooooooooo ontzettend benieuwd naar deze smaak toen ik de schattige thee doosjes zag staan in de Xenos. Ik wist eigenlijk al dat het niet veel kon wezen maar toch had ik een klein beetje hoop… Bananen thee leek me heerlijk maar helaas, deze thee is gewoon vies. Alleen al de geur is niet prettig maar de smaak is echt een tegenvaller. Ik proef namelijk totaal geen banaan…. Helaas.

Nog een product waar ik een maand geleden nog zo enthousiast over was. De starbucks zeep van The Beauty bakery. Een week geleden was het zover. Ik had eindelijk zeepjes op om deze maar is te gaan gebruiken, maar helaas. Ik rook geen koffie maar een vieze zure geur, zo ontzettend jammer. Ik had er zoveel van verwacht. In het begin rook hij ook gewoon lekker naar koffie, maar nu is die geur nergens meer te bekennen. Wat ik zo raar vind ook al heb ik hem al een tijdje hij zat gewoon netjes in de verpakking…

Afgelopen maand zat er in de Truly Yours box deze wimperkruller van ModelsOwn, dat kwam goed uit voor mij want mijn oude was toe aan vervanging. Maar helaas ook over dit product ben ik helaas niet te spreken. Aan de kant wat boven je ooglid komt zit een scherp randje waardoor het totaal niet prettig is om hem te gebruiken. Misschien een fabrieksfout? of?….

De Get Big lashes mascara van Essence, over dit product hoorde ik zoveel goeds maar bij mij is het een drama. De massa smeert zo ontzettend erg dat na gebruik ik overal mascara heb zitten. Ook op mijn wimpers is het een drama, alles plakt aan elkaar en overal klontjes. Helaas want het product heeft een perfect borsteltje en is nog lekker cheap ook…

Als laatste de Infinite Matte foundation van Catrice. Ik moest deze gewoon proberen toen ik er zoveel goed over hoorde. Maar nee een tegenvaller, ik gebruik hem nog wel, maar ik ga hem niet opnieuw aanschaffen. Hij is ontzettend zichtbaar op mijn huid wat ik totaal nooit heb bij foundations van Catrice en ik heb nog wel de lichtste kleur genomen. In het begin was hij nog wel redelijk maar nu ik hem een paar weekjes in mijn stash heb en gebruik wordt hij per dag slechter en slechter. Jammer want ook dit is een product waar vele van jullie erg tespreken over zijn en lekker cheap.

 

Dit was een greep uit producten die mij de afgelopen maand niet zo goed zijn bevallen en waar ik juist zo enthousiast over was en vooral benieuwd naar. Mocht je vragen hebben over een product, stel ze in de commenst.

Heb jij een product deze maand die niet doet wat jij ervan gehoopt had?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram