I Dislike April ( Essence, LUSH, Urban Decay )

I Dislike April ( Essence, LUSH, Urban Decay )

In dit artikel wil ik producten met jullie delen waar ik niet zo tespreken over ben. Dat kunnen beauty producten zijn maar ook sieraden, etenswaren & noem maar op.

Gister kon je al lezen over de producten waar ik erg tevreden over ben vandaag is het juist andersom en behandel ik producten die mij erg zijn tegengevallen.

Allereerst de hand en body lotion van J Beverly Hilss, deze heb ik al een tijdje in mijn bezit maar sinds kort pas gebruikt. Ik ben erg te spreken over de haar producten dit merk maar over de lotion ben ik niet echt tevreden. Het komt vooral door de geur, deze is namelijk erg sterk en ruikt naar Calendula. Het is meer een lotion die je kunt gebruiken als je verkouden bent, volgens mij maakt hij je neus namelijk snel weer open. De cream zelf is best lekker maar doet niks tegen de droogheid op mijn handen… helaas!

Het volgende product is Essence Volumizing Lash powder. Deze kleine vezeltjes moet je aanbrengen op je wimpers waardoor ze en soort nieuwe laagje maken en je wimpers er langer en dikker door worden. Toen ik hem in de winkel zag moest ik hem natuurlijk kopen om te gaan testen. Het eerste gebruik beviel hartstikke goed alleen daarna was het een drama, overal lagen de kleine ‘vezeltjes’ . Ook het aanbrengen is nog niet zo makkelijk bij mij vielen er steeds kleine stukjes in mijn oog en dat prikt…. Niets voor mij dit product!

Deze nagellakjes in allerlei lieve kleurtjes zijn echt te leuk. Helaas is het product  niet best. De nagellakjes van NEW LOOK blijven namelijk niet zitten op de nagels. Ook zatten er al 2 kwastjes los in het potje … Heel jammer want de kleurtjes zijn fantastisch en ze zijn ook nog is van een super handig formaat.

LUSH Tooty Tabs, ik wou ze altijd al proberen en vorig week had ik ze dan eindelijk in mijn bezit. Ik kan er nu alleen niet meer aan denken want ik vond het verschrikkelijk de tabs bevatten de smaak ( koffie, kruidnagel & gember ) en ik proef nu nog de smaak.. Kruidnagel vind ik echt vreselijk maar toch wou ik het proberen. 1 keer en nooit meer, dit is echt niks voor mij !!

Als laatste de Urban Decay  Eyeshadow potion, deze zat bij het prachtige Naked Palette maar er is iets mee… Ik gebruikte hem en ik had het idee dat er amper iets in zat en helaas is dat ook… na 1 x gebruik is hij al op. En dat vind ik erg jammer, ik had namelijk van dit product veel gebruik willen maken en ook al is het een klein potje, 1 keer gebruik is een beetje weinig!

 

Dit was een greep uit producten die mij de afgelopen maand niet zo goed zijn bevallen en waar ik juist zo enthousiast over was en vooral benieuwd naar. Mocht je vragen hebben over een product, stel ze in de commenst.

Heb jij een product deze maand die niet doet wat jij ervan gehoopt had?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram