HOUSE OF HOLLAND x THE BODY SHOP | Lip collectie!

HOUSE OF HOLLAND x THE BODY SHOP | Lip collectie!

Een tijdje geleden ontving ik een heel leuk kerstpakketje met daarin producten van The Body Shop. Een item uit de doos was een heel leuk blikje in vorm van een mondje maar daarin 3 hele toffe lipproducten. Ik ben ze direct gaan gebruiken en omdat ze zo mooi en goed bevallen leek het mij leuk om hier nog een artikel over te maken. Het is namelijk echt een item die leuk is voor onder de kerstboom. Dus heb je nog last minut een cadeautje nodig of ben jezelf opzoek naar mooie lipproducten? Kijk snel mee!

Zoals ik al zei zitten de lipproducten verpakt in een heel tof doosje met daarop x House of Holland. Voor deze feestdagen heeft The Body Shop namelijk een samenwerking met modehuis House of Holland en die samenwerking heeft een aantal toffe limited edition producten tot stand gebracht. Het ziet er feestelijk en aantrekkelijk uit.

In de kit zitten maar liefst 3 prachtige matte liquid lipproducten. Ik vind matte lip kleuren prachtig en ik was heel benieuwd naar deze kleurtjes. Zo op het eerste gezicht zag het er al goed uit en echt kleurtjes die ik zelf ook zou uitkiezen.

De 3 kleuren verschillen van nude naar draagbaar roze en een iets heftige kleur wijnrood:

 • 032 Windsor Rose
 • 034 Nairobi Camellia
 • 017 Mauritius Dahlia

Een liquid lipproduct is een vloeibaar product dat je makkelijk kunt aanbrengen op je lippen en vervolgens mat opdroogt. Door door textuur zijn dit lipproducten die behoorlijk lang perfect op je lippen blijven zitten en met een beetje geluk zitten ze ook gewoon comfortabel waardoor je geen droge lippen krijgt wat vaak gebeurt bij matte lipsticks.

Hieronder heb ik de kleurtjes geswatcht op mijn handen en zoals je kunt zien in de kwaliteit heel erg goed. De kleur die eraf komt is perfect en de matte textuur prachtig. Mijn grote favoriet is absoluut 034 Nairobi Camellia.

Ik gebruik de lipproducten nu z’n 2 weken en iedere dag naar mijn werk draag is de roze kleur 034 Nairbobi Camellia. Deze kleur is perfect voor een dagelijkse look en geeft mijn lippen een neutrale en prachtige mat roze kleur.

Ik droeg vaak matte lipsticks van MAC omdat ook deze heel comfi aanvoelen op de lippen maar deze 3 horen ook daar zeker thuis in het rijtje. In het begin een beetje wennen maar ze voelen totaal niet vervelend aan en als ik door het weer toch een beetje last heb van droge en losse velletjes op mijn lippen dan gebruik ik als basis nog een beetje labello. Alle 3 de kleurtjes in de kit zijn leuk om te dragen en dat maakt de gehele kit ook een leuke aanschaf.

Het is even zoeken maar wie weet kom je deze set nog tegen bij The Body Shop voor €18,- 

Welke kleur vind jij het mooiste?
Draag jij wel eens een matte lipkleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 20 december 2017 / 19:55

  Ik heb de kit al vaker voorbij zien komen en vond hem toen gelijk ideaal als kerstcadeau. Alle drie de kleurtjes zijn gewoon erg mooi. Mijn persoonlijke favoriet is kleurtje 32. Zo stijlvol.

 2. 20 december 2017 / 18:09

  Ik vind ze erg fijn, totaal geen last gehad van velletjes en droge lippen

 3. 20 december 2017 / 13:35

  Wat een leuk setje is dit zeg, alleen het blikje is al leuk! Mooie kleurtjes ook. Ik ben gek op van die matte kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram