HOT – Waterclouds + exclusieve Fablouise kortingscode!

HOT – Waterclouds + exclusieve Fablouise kortingscode!

1Waterclouds is een merk dat mij vooral erg trekt door de vormgeving. Er zijn zoveel verschillende haarmerken dat we bijna door de bomen het bos niet meer zien, dus dan maar kijken naar het uiterlijk, de vormgeving en natuurlijk de ingrediënten…

Waterclouds is een professioneel Zweeds merk met een uitgebreid assortiment haarverzorgings producten dat verkrijgbaar is in de beauty webshop van John Beerens. De producten worden geproduceerd in Zweden en zijn ontwikkeld door professionals uit de kappersbranche. Door de uitgebreide ervaring en kennis zijn er voor alle producten speciaal geselecteerd ingrediënten gebruikt. Daarnaast staat Waterclouds voor een haarverzorgings merk dat het milieu respecteert en hoogwaardige kwaliteit producten produceert. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic en de producten zij volledig parabenen vrij. Genoeg punten wat dit een goed product maakt. Uit de webshop van John Beerens heb ik daarom 2 producten van dit merk gevist om natuurlijk te proberen.

Waterclouds Repair Hairbutter (€ 27,95)

2Dit masker trok mijn aandacht direct omdat ik al aangaf dat mijn haar echt om een masker vraagt 1 keer per week. Ik heb dof haar, vaak droog en veel krullen die een beetje extra verzorging vragen. Dit masker van Waterclouds is een intensief haarmasker dat extreem droog, beschadigd en behandeld haar weer zacht laat aanvoelen zonder het haar te verzwaren. Droge haarpunten worden verzorgt en gehydrateerd door de ingrediënten Cloudberry olie en Macadamia zaad olie. Daarnaast is het een masker dat SLS-, sulfaat- en parabenenvrij is. Echt een masker die geschikt is voor mijn type haar.

3Direct toen de postbode het pakketje kwam bezorgen ben ik dit masker gaan gebruiken. Wat mij direct opviel was de structuur van de boter. Het voelt namelijk als een onwijs zachte crème aan die anders voelt dan ik gewend ben bij de meeste maskers. Het is meer het gevoel dat het een kwark is en dat spreekt mij aan. Daarnaast was de geur het volgende wat mij aansprak, onwijs lekker fris die niet te sterk is maar goed genoeg aanwezig is.

4

Mijn ervaring:

Ik vind het masker geweldig en dat zeg ik niet zomaar. Het is fijn, het brengt makkelijk aan en het zorgt echt voor wat magisch in mijn haar. Het voelt heerlijk zacht, schoon en lijkt wel de hele week weer aan te kunnen. Omdat ik merk dat mijn haarpunten het meeste verzorging nodig hebben zorg ik ook dat daar het meeste product komt. Aangegeven staat dat je het masker 5 – 20 minuten erin kunt laten zitten, ik koos voor 5 en het resultaat was heerlijk. Ik kijk er nu al weer naar uit om het volgende week te kunnen gebruiken.

Cloudberry olie:
Deze olie bevat antioxidanten en vitamine E die het haar voeden en hydrateren.

Macadamia nootolie:
Macadamia olie wordt geperst uit de noten van de tropisch Macadamia boom. De olie wordt snel opgenomen door het haar waardoor de olie het haar optimaal kan voeden, daarnaast beschermt deze olie het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Dekavital B5/Provitamine B5:
Deze vitamine zorgt dat het haar vocht behoud en gaat uitdroging van het haar tegen.

Waterclouds Repair Shampoo (€ 8,95)

5Het is nooit verkeerd om een lijn producten te gebruiken voor het behandelen van je haar. Vandaar dat mijn keuze ook is gevallen op een shampoo, de Repair. De repair shampoo is een mild reinigende shampoo die het haar weer zacht laat aanvoelen en elasticiteit geeft zonder het te verzwaren. Deze shampoo bevat geen parabenen en is alcoholvrij.

6Net als het masker worden vooral de droge haarpunten die sterk aanwezig zijn in mijn haar aangepakt door middel van Cloudberry olie en Macadamia nootolie. De structuur is hoe ik de meeste shampoo producten gewend ben fijn. Je hebt maar een klein beetje nodig en je merkt al snel dat je haar heerlijk gereinigd wordt en verzorgt. De geur ruikt heel vertrouwelijk en is moeilijk te omschrijven maar ik vind hem heerlijk.

7Nu ben ik zelf heel enthousiast en vooral het masker springt er zeker boven uit. De producten zijn fijn, bevatten goede ingrediënten en de verpakking is biologisch afbreekbaar. Ik ben verkocht. En wil je nu een keer afstappen van de standaard merken die je altijd maar weer gebruikt en wil je iets nieuws proberen? Dan heb ik nu voor die dames (en heren) een heerlijke exclusieve kortingscode om kennis te maken net als ik met het merk Waterclouds!

Vanaf vandaag t/m 30 nov. krijg je 20% korting op het Waterclouds assortiment met de kortingscode – fab11w

Dit is dus je kans om lekker voordelig de producten te proberen en wie weet wel te kopen om iemand met de feestdagen ermee te verrassen!

Ben jij bekend met het merk Waterclouds?
Welke merk gebruik jij graag voor je haarverzorging?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram