Sleepsuits & Onesie op ASOS!

Sleepsuits & Onesie op ASOS!
Sleepsuits
Toen ik voor het eerste kennis maakte met een Onesie ook wel Sleepsuits genoemd was ik direct verkocht. Een heerlijk pak om in weg te kruipen en om 100% te gaan chillen…

Ik kocht mijn roze met witte Onesie in de online webshop van de Bershka en het is mijn favoriete kledingstuk die ik vooral in de winter graag aan trek. Een Onesie of sleepsuits is een trui die vast zit aan de broek, een soort jumpsuit maar dan meer om in te chillen.

Nu was ik in de webshop van ASOS aan het rond kijken en het viel mij op dat er daar zoveel verschillende soorten onesie en sleepsuits wordt verkocht dat het mij leuk leek om ze met jullie te delen! Kijk mee!

Sleepsuits

Van panda pak tot een uiltje, van een aap tot een hamster. Op ASOS heb je genoeg keuze voor een Onesie. Het ziet er ontzettend schattig en comfi uit, maar het kan ook zo iets weg hebben van een verkleedpakje voor carnaval! Deze pakjes zijn van Kigu en verkrijgbaar in vele soorten prints & dieren. De prijzen liggen rond de 65 EUR! Zie jij je hieral in chillen op de bank?

Sleepsuits

Naast de gekke opvallende dierenpakjes heb je ze ook in een wat minder opvallende prints. Namelijk 1 kleur of met 1 print erop. Zelf heb ik de eerste op de afbeelding in een wat donkere roze kleur en niet van ASOS maar van Bershka. Deze komen van het merk OnePiece en hiervan liggen de prijzen wel een stukje horgen namelijk rond de 150 EUR.

Natuurlijk liggen die prijzen allemaal best aan de hoge kant, maar heb je belang bij een heerlijke sleepsuits om in te chillen ook op Ebay zijn ze te koop voor een waarschijnlijk iets mindere kwaliteit maaaaaar net zo comfi en schattig!

22Wat vind jij van een lekker comfi, opvallend chillpak, Onesie of Sleepsuits?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram