Hoesje voor je vriend die altijd bij je is!

Hoesje voor je vriend die altijd bij je is!

Ik heb het natuurlijk niet over je echt best vriend of vriendin maar over je smartphone. We kunnen er niet meer omheen, bijna ieder om ons heen heeft er namelijk wel een, een telefoon met alles erop en eraan…

Natuurlijk moeten wij deze grote vriend goed beschermen want ik zelf ben zo’n type die dingen waar die blij mee is, direct laat vallen en als ze dan beschadigd zijn, vind ik hem direct minder leuk…

Gelukkig zijn er manieren om ze dus ook daadwerkelijk lang mooi te houden, bijvoorbeeld leuk beschermhoesjes! Nu heb ik zelf al een heel mooi zakje voor mijn telefoon, mijn vriend daarin in tegen kon wel iets gebruiken, vandaar dat ik er een voor hem uit zocht!

Mijn vriend heeft een HTC Desire HD, een smartphone in de kleur donkergrijs zwart, natuurlijk ben ik een liefhebber van een witte telefoon, vandaar ook de keuze voor een wit hoesje. Dit hoesje komt uit de webshop mobilefun.nl een site waar je terecht kunt voor heel veel verschillende berscherming hoesjes voor je smartphone tegen hele fijne prijzen.

De reden dat ik dit hoesje heb gekozen is niet alleen door de kleur waar ik gek op ben, ook weet ik dat mijn vriend het vervelend vind om eerst je telefoon uit een hoesje te halen voor hem te kunnen gebruiken en dit is gewoon een frontje wat je op de achterkant plaats.

Op de foto in de webshop zag hij er een beetje gewoontjes uit, maar in het echt is die vele malen mooier. hij is mooi hoogglans wit en ontzettend stevig en flexibel te gelijk. Hij past mooi om de telefoon heen en zorgt voor naast de bescherming voor een extra hou-vast.

Wat zo leuk is aan hoesjes, het zorgt ervoor dat je telefoon er direct een andere uitstraling van krijgt, leuk toch?

Nu zijn dit een van de simpele hoesjes maar natuurlijk kun je bij mobilefun.nl ook terecht hele opvallende leuke hoesjes zoals de Rabito hot pink Iphone case, dit is een hoesje knal of zacht roze met konijnen oren en een pluize staart om je Iphone mee rechtop te houden. Hoe cute is dat? Ik zelf heb er ook een in een witte variant voor mijn Ipod touche en ze zijn leuk!!

Dus ben je ook een smartphone gebruiker en opzoek naar een hoesje, voor de leukigheid of bescherming? Neem dan een kijkje in de webshop van mobilefun.nl daar zit vast wel iets voor je tussen. Makkelijk te betalen via iDeal en super snel geleverd!

Ben jij een smartphone gebruiker? Draagt je telefoon een hoesje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram