Hoesjes, hoesjes en nog meer hoesjes!

Hoesjes, hoesjes en nog meer hoesjes!

01Zoals ik al een tijdje geleden liet weten ben ik nu in het bezit van een iPhone, een iPhone 4S om precies te zijn. Niet direct het nieuwste model maar voor mij net zo interessant en tof als de iPhone 6. 

Sinds ik een iPhone heb ben ik helemaal los aan het gaan met hoesjes, dit kon ik namelijk nooit eerder kopen voor de mobiele telefoons die ik heb gehad en nu het eindelijk kan en er heel veel keuze is maak ik er goed gebruik van. Ik heb daarom vandaag opnieuw 2 hoesjes uit de webshop TelecomTelecom.nl. Kijk mee!

03

Het hoesje die ik op dit moment op mijn iPhone heb zitten is de Kenzo Chiara Backcover. Dit is een fleurig hoesje met wit, lime groen en paars tinten. Heel zomers en passend bij deze tijd van het jaar. Dit hoesje is geschikt voor Apple iPhone 4/4S. Ik vind hem echt ontzettend tof en krijg er veel complimentjes over.

04

05

Nu zijn deze backcovers heel erg tof maar natuurlijk niet helemaal beschermend voor de voorkant. Nu moet ik zeggen dat ik heel zuinig ben maar als ik echt een hele dag op pad ga dan is een beetje meer bescherming wel handig. Ik heb daarom ook nog een book case, dit is een hoesje in de vorm van een boek. Deze case is van Mobiparts en is in de kleur Ruby Pink. Hij is gemaakt van leder en heeft zelf een stand functie. Ik vind hem er luxe en stijlvol uitzien door het mooie lederen en de kleur is natuurlijk perfect!

06

Nu zijn de meeste mensen in mijn omgeving eigenaar van een nieuwer model en ook daarvoor kan je bij TelecomTelecom.nl terecht. Naast iPhone 4, Iphone 5 zijn er ook hoesjes voor Apple Iphone 6. Mocht je in het bezit zijn van een nieuw model. En natuurlijk ook andere telefoonmerken kan je er vinden.

07

De vorige keer vertelde ik al over mijn probleem dat het heel lastig kiezen is welk hoesje ik om mijn mobiel doe en nu is het nog weer lastiger geworden met deze twee erbij… Zucht! Misschien handig om meerdere telefoons te nemen. Haha!

02Opzoek naar leuke hoesjes voor je mobiel? Neem een kijkje bij TelecomTelecom.nl 

Wat voor mobiel heb jij? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram