Hoe pimp ik mijn telefoonhoesje?

Hoe pimp ik mijn telefoonhoesje?

Een nieuw hoesje nodig voor je IPhone of je Samsung of welk ander leuk merk dan ook? Je wilt toch graag een hoes die helemaal bij je past. Kies dan voor, bijvoorbeeld, een IPhone XR case die neutraal van kleur is en pimp hem gewoon! Zo maak je het heerlijk persoonlijk. Maar hoe doe je zoiets?


Glitters of stickertjes

Wat wil je met je telefoonhoesje? Wil je het vooral een gezellige tint geven, dan kan je al volstaan door er mooie stickertjes op te plakken. Eenvoudig, niet duur, maar wel leuk en persoonlijk. Vind je dat te simpel, dan kan je ook voor hele andere artikelen kiezen. Strassteentjes, bijvoorbeeld, of glittertjes. Maar ook met watervaste stiften kan je je helemaal uitleven op een wit hoesje. Hou je van tekenen? Dan is dit misschien wel de ultieme manier voor jou!

Bron // Bron

Knalkleuren of juist niet?

Wil je gewoon lekker gek doen? Kies dan voor knalkleurtjes, zowel voor je glitters, stickers als je stiften. Maar misschien wil je er wel een echt kunstwerk van maken. Dan kan je ook juist kiezen voor bepaalde kleuren die bij elkaar passen of voor maar 1 kleur gaan. Een wit hoesje met alleen paarse of lila versiersels geeft een chique uitstraling. Een wit hoesje, met zwarte en rode glimmertjes of tekst geeft juist iets uitdagends en toch heel mooi. Beetje showbizz, zou ik zeggen. Maak het zo heel persoonlijk, zodat de telefoon net zo uniek wordt als jij bent! 

Unsplash @georgiadelotz

Voorbeelden nodig?

Wil je wel graag iets doen maar weet je niet hoe? Waarom zou je je niet laten inspireren door andere telefoonhoesjes? Struin eens op internet rond. Een telefoonhoesje bestellen? Dan kan je daar meteen rondkijken en zo ideetjes krijgen wat je zelf zou kunnen doen. Maar daarnaast kan je ook zoeken naar voorbeelden van zelf gepimpte telefoonbeschermers. Pinterest is uiteraard zo’n heerlijke verzamelplaats van goede ideeën, maar ook gewoon even googlen is een prima optie!

Unsplash @plhnk

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram