Hoe ik mijn make-up opberg!

Hoe ik mijn make-up opberg!

01

Dagelijks ben ik in de weer met make-up en ik vind het heerlijk. Lekker tutten, experimenten en organiseren. Mijn favoriete plek op mijn kamer is daarom ook mijn ‘beauty plekje’, de ruimte waar ik al mijn producten heb liggen en mijn prachtige kaptafel heb staan. 

Ik verander best vaak de indeling van mijn make-up omdat ik het gewoon leuk vind om te doen. Op dit moment heb ik alles ingericht waar ik erg tevreden mee ben en heb ik er eindelijk een nieuwe kastje bij. Benieuwd hoe ik mijn make-up opberg? Kijk mee!

1

5

Ik heb een grote vierkanten kast van Ikea waarop ik mijn Clear Cube heb staan en een tweedelig ladekastje die ik in Londen kocht. Er staat een uitgebreide review over mijn Clear Cube op de site als je hier meer informatie over wilt hebben.

Mijn Clear Cube zit vol met verschillende make-up producten en back-ups! Het ladekastje ernaast verander ik vaak, de ene keer zit die helemaal vol met lipsticks, en de andere keer zoals nu, met luxe poeders en luxe lipsticks.

2

Mijn kaptafel is echt mijn liefde, ik ben er dol op. De tafel heeft in totaal 3 laden maar hierin bewaar ik eigenlijk niet zoveel interessante spullen. In de middelste en ook direct de grootste la heb ik een aantal ‘dagelijkse producten’ liggen. Op de kaptafel heb ik mijn kwasten staan, watjes en mijn foundations.

3

Nu heb ik sinds vorige week eindelijk een Helmer kastje van Ikea. Ik zat hier al zo lang op te wachten maar omdat ik vrijwel nooit bij de Ikea kom kwam het er maar niet van. Sinds kort is er in de buurt een Ikea geopend en heb ik mijn helmer kastje eindelijk kunnen ophalen. Twee jaar geleden kocht ik al de plastic bakken bij Ikea die ideaal zijn voor dit kastje en om make-up in op te bergen. Ik weet helaas niet de naam van deze plastic bakken, maar ze zijn erg bekend!  In het kastje bewaar ik de rest van mijn make-up en verzorgingsproducten!

Bovenop de Helmer heb ik nog een lipstick houder staan met mooie lipsticks die ik erg graag bij pak en twee oogschaduw palettes die mijn favoriet zijn. Zo heb ik die bij de hand!

4Hoe berg jij je make-up op?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram