Mijn huidverzorging!

Mijn huidverzorging!

Huidverzorging is het meest belangrijke wat in je badkamer moet staan als je net als ik een groot liefhebber bent voor make-up. Ik vind make-up heerlijk om te dragen maar zoals we allemaal wel weten zijn niet alle producten even goed voor de huid. Het is daarom heel belangrijk om je huid ook de zorg en liefde te geven die het nodig heeft en verdient.

Daarnaast is het ook zo, heb je een mooie huid, dan straalt de make-up nog mooier. In dit artikel wil ik je mijn huidverzorging laten zien en de dingen delen met je die ik doe om mijn huid in conditie te houden. Nu moet ik zeggen dat ik niks te klagen heb over mijn huid. Het is wel eens anders geweest maar de laatste jaren spreek ik van geluk. Ik heb vrijwel nooit een pukkeltje of een plekje en ik denk dat zeker de manier hoe ik met mijn huid omga en de verzorging die ik het geef er invloed op heeft. Benieuwd? Kijk mee!De ochtend / reinigen en verzorgen!

Als ik wakker word is mijn huid vrij dof. Ik kijk er dan ook altijd naar uit om het weer lekker te behandelen. Het eerste wat ik doe (ook al is mijn huid de avond ervoor ook al gereinigd) reinig ik mijn huid met een face wash. Ik heb al een hoop merken en producten hiervoor gebruikt en op dit moment gebruik ik lekkere producten van Kruidvat Originals die mij ontzettend goed bevallen. Voor het reinigen gebruik is de Wash Fash met Tea Tree. Het is een grote fles met pompsysteem wat ik ideaal vind. Met 1 pompje masseer ik mijn huid goed in en was ik het lekker fris. Ik heb trouwens alle etiketten van de flesjes gehaald. De producten zitten namelijk in prachtige glazen verpakkingen en ik vond het mooier als de etiketten er ook af zijn. Het staat op deze manier erg chique in mijn badkamer.

Voor extra verzorging gebruik ik ook van Kruidvat Originals de vitamine C huidbooster. Het is een klein flesje met een pipet erin. Ik neem 1 pipet en masseer ik over mijn gereinigde huid heen. Vitamine C werkt verkwikkend en laat je huid stralen. Ik vind dit een heerlijk product om in de ochtend te gebruiken. Ik laat het even in trekken en als laatste breng ik een dagcrème aan!Extra liefde voor je huid!

Water drinken – Wil je je huid extra liefde geven en daarmee ook de rest van je lichaam goed aanpakken dan is het belangrijk om gedurende de dag veel water te drinken. Door veel water te drinken reinig je je huid van binnenuit en dat straal je ook uit op je gezichtshuid!

Gezichtsmaskertjes – Het is dat ik er zo dol op ben en mezelf ook echt die tijd gun, gezichtsmaskertjes. Ik vind het heerlijk om zeker wel 2x per week mijn huid te verwennen met een masker. Het is een extra boost voor je huid en ook een heerlijk excuus om even dat momentje van ontspanning te nemen. Ik wissel graag met maskertjes af, het ene moment kies ik voor een peel-off mask het andere moment een heerlijke crème. Ik let er wel op dat het masker goede ingrediënten bevat wat een toevoeging is voor mijn huid.

Neusstrips – 1x per week behandel ik mijn neus met zo’n bekende neusstrip. Het is een extra ritueel die ervoor zorgt dat ook de huid op mijn neus die vaak van die verstopte poriën heeft even lekker wordt aangepakt!

Jade Roller – Het is sinds kort een populair product in beautyland, de Jade roller. Ik heb er zelf eentje van de Action en ik moet je zeggen dat ik het heerlijk vind om te gebruiken. Met dit item kun je lekker je gezicht masseren. Ik leg hem telkens in de koelkast zodat de steen verkoelend is op mijn huid. De Jade roller zou goed werken voor het bestrijden van huidgebreken, kalmeert bacteriële infecties, versterkt het lymfestelsel, helpt de huid te bevrijden van gifstoffen en noem maar op. Een hele lijst ieder geval. Of dat allemaal zo is weet ik niet, maar het is zeker de moeite waard hem 3x per week te gebruiken!De Avond / reinigen en extra verzorging!

De dag zit erop en dat betekent natuurlijk dat ik mijn huid weer ga reinigen, lekker al die make-up eraf! Ik gebruik hiervoor dezelfde face wash van Kruidvat met Tea Tree en als extra gebruik ik nog een heerlijke Baobab Huidolie van Kruidvat Originals. Ook deze trekt snel in de huid en vind ik zelf erg prettig voor het slapen! En misschien is het wat overdreven maar ook in de avond gebruik ik een pipet met vitamine E. Als alles lekker is in gemasseerd ben ik klaar met mijn huid. Ik gebruik geen extra nachtcrème omdat de olie voldoende verzorging biedt aan mijn huid.Opzoek naar de juiste huidverzorging?

het blijft lastig om de perfecte huidverzorging bij je huid te vinden. Iedere huid is weer anders en we reageren overal ook anders op. Er is op de markt een breed scala aan mooie producten maar wat ik vooral wil meegeven, laat je goed adviseren als je het allemaal lastig vind. Zo voorkom je dat je onnodig geld uit geeft aan producten die niet voor je geschikt zijn. Of je nu een onzuivere, droge, gemengde of normale huid hebt, advies en een huidanalyse kan nooit kwaad! Vraag desnoods in de winkels naar een proefje om een product/merk eerst is rustig te proberen of het bij je past!


Met welke producten reinig jij je huid?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram