Hoe ik de tafel dek voor een High-Tea!

Hoe ik de tafel dek voor een High-Tea!

Als je de blog van mijn zus volgt dan had je waarschijnlijk al gezien dat mijn zus en haar man hun 1ste kindje verwachten. Onwijs leuk natuurlijk en ook ik kijk hier naar uit.

Omdat mijn zus een paar keer heeft laten merken dat ze geen babyshower wou hebben besloot ik het anders te doen en het knus te houden. Ik bedacht een ‘lente achtige’ high-tea voor mijn zus, mijn moeder en ik. Gezellig met ze drieën!


Zoals jullie weten ben ik dol op het aankleden van tafels en alles wat daarbij komt kijken. Al vroeg dook ik de keuken in om lekkere dingen te bakken en daarna besloot ik de tafel te gaan versieren in een soort van ‘lente’ en pastel achtige stijl. Omdat ik het zo leuk vind om te doen. besloot ik een aantal foto’s te maken van de gedekte tafel en dit met jullie te delen. Kijk mee!

Bij de HEMA kocht ik allerlei leuke dingen die eigenlijk bedoelt zijn voor Pasen maar wat maakt het uit. Ik kocht heerlijke meringues en chocolade eieren als extra ‘snoepgoed’ en als versiering op de tafel omdat die er zo gezellig uitzien. Ook kocht ik super schattige party crackers met gebakken eitjes erop. Hoe leuk zijn die!

Ik besloot al mijn schattige pastel/lente achtige service uit de kast halen en dit te gebruiken bij de high-tea. Zo kocht ik een tijdje geleden in de sale bij de ZARA Home bijpassende bloemen bakjes en mijn schattige thee service van de Xenos kon er ook mooi bij. De bordjes met de vogeltjes zijn van Clayre & Eef, de etagere kocht ik een keer bij de Action!

Qua hapjes heb ik gekozen om sandwiches te maken met oa. kaas, geitenkaas, avocado, komkommer en brie. Natuurlijk vers gemaakte scones met roomkaas en jam (kan natuurlijk niet ontbreken bij een high-tea). Heerlijke zelfgemaakte vanille cupcakes met botercréme, chocolade soesjes, fugde en noem maar op. Eigenlijk veel te veel. Omdat het vandaag zulk mooi weer was besloten alles toch naar buiten te verplaatsen en heerlijk in de zon te gaan genieten. Het was een heerlijke en onwijs gezellige middag!


Vind jij het ook zo leuk om de tafel gezellig te dekken?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 06:57

  Super leuk en mooi gedaan! En een heel leuk idee.

  • Laura Louise
   Auteur
   28 februari 2019 / 13:41

   Dankjewel 😀

 2. 27 februari 2019 / 20:17

  Wat ziet dat er mooi uit! Dat heb je leuk gedaan en super lief van je.

  • Laura Louise
   Auteur
   28 februari 2019 / 13:42

   Thanks! 😀

 3. 27 februari 2019 / 18:30

  Het was super lief en gezellig!! Je had alles mooi opgedekt en de hapjes en de drankjes waren zó lekker!! Ik heb heerlijk gesmuld! Dankjewel lief zusje!!! 😘💕

  • Laura Louise
   Auteur
   28 februari 2019 / 13:42

   Was heel gezellig!!! 😘💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram