Hoe ervaar ik Hannah toe nu toe?

Hoe ervaar ik Hannah toe nu toe?

Iets meer als een maand geleden begon ik voor het eerst met mijn stappenplan van huidcoach Hannah. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar deze producten omdat ik er veel over had gelezen en gehoord…

Met heel veel geluk won ik het starterspakket op Teddlicious met daarin 4 prachtige producten en een handige beschrijving van hoe ik deze producten moet gaan gebruiken.

Ik ben met alle enthousiasme begonnen met het testen, de eerste week was even afzien, want mijn huid reageert bij nieuwe producten altijd een beetje verkeerd en zoals je vast zelf wel een keertje hebt ervaren, begin je aan een stappenplan, in de eerste weken ontstaan er juist meer onzuiverheden dan ervoor.

Even doorheen kijken dus en door gaan met het stappenplan. 4 stappen in de ochtend als ik wakker word en 4 stappen in de avond als ik weer ga slapen. Het is nog best moeilijk om er elke dag trouw mee bezig te zijn, want ik heb echt wel is een avondje dat ik geen zin heb om mijn hele huid te reinigen maar het liefst direct mijn bed in duik.

De stappen zijn als volgt:

  • Stap 1

De eerste stap is je huid reinigen met de cleaning milk. Een erg fijne zachte crème die zelfs voor de hele gevoelige huid te gebruiken is. De huid wordt diep gereinigd zonder irritatie achter te laten. 

  • Stap 2
Vervolgens neem je een beetje Sensitive Skin lotion op een watje gebruik je dit als 2de stap. De lotion geeft een verfrissende nautraliserende en kalmerende werking. Ook haalt deze lotion eventuele restjes van de milk weg. 
  • Stap 3
Stap 3 is de Vitamin Complex, deze spray zorgt voor een intensieve vochtverzorging. 
  • Stap 4
Als laatste stap gebruik 24 Hour Skin Balancing is een heerlijke crème die de huid een heerlijke extra boost geeft. Hij zorgt voor directe voeding, hydratatie, regeneratie en comfort. De huid voelt heerlijk zacht! 
Hierboven ze je de flacons met de 3 stappen.
& de 24 hour Skin Balancing crème.

Wat ik tot nu toe vind is:

De producten zijn heel fijn, erg zacht en ruiken heerlijk neutraal. Ik ben helemaal een liefhebber van de vitamine spray. Hij geeft je huid echt een opkikker en ook de 24 hour Skin Balancing is echt een heerlijke crème om elke dag te gebruiken.

Nu ik het stappenplan meer als een maand gebruik, merk ik hoe goed mijn huid erop reageert. Ik heb amper onzuiverheden en de roodheid is ook sterk minder geworden.  Ik ben erg tespreken over Hannah. In de toekomst ga ik zeker zelf naar de kliniek om een behandeling te laten doen, dat lijkt mij namelijk ook echt heerlijk en wie weet leer ik nog meer fijne producten kennen.

Het nadeel vind ik de hoeveelheid stappen, zoals ik eerder al zei, ik heb echt wel is een avondje dat ik geen zin heb ik een half uurtje badkamer. Het liefst zag ik alle stappen in 1, alleen lijkt me dit wel onmogelijk!

Wat vind jij van hannah? Heb je er ervaring mee? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram