H&M Super Length Mascara

H&M Super Length Mascara

mascara1De zoektocht naar een goede budget mascara stopt eigenlijk nooit want er komen steeds weer nieuwe producten op de markt. In de H&M trof ik deze kerstige verpakking aan, een Super Length Mascara Ik nam hem mee om te testen.

Deze mascara lag in de winkel zowel in zwart als blauw, mijn hersenen gingen ervan uit dat de blauwe verpakking voorzien was van een blauwe mascara en bij thuis komst kwam ik erachter dat zowel de zwarte als de blauwe verpakking een zwarte mascara bevat. Dus helaas geen blauw maar gewoon een standaard zwart.

mascara2De verpakking van deze H&M mascara vind ik zelf erg leuk, hij geeft mij namelijk een kerstsfeer met de hemels blauwe verpakking en de zilveren letters en sterretjes.

mascara3Kijk en dit stickertje had ik niet gezien, ik dacht echt dat ik een donker blauwe mascara mee naar huis nam maar als ik nou niet met mijn neus had gekeken dan kon ik het ook weten natuurlijk.

mascara4De producten van de H&M zien er altijd erg leuk uit als je het mij vraagt. Lekker hip, vrolijk en leuk om te hebben. Net als deze mascara vind ik het zeker een leuke mascara voor in mijn make-up tasje voor onderweg ofzo. Ook vind ik het altijd wel leuk dat de make-up van H&M altijd in een leuke (voor sommige onnodig) verpakking wordt verkocht. De meeste merken verkopen hun producten los of in plastic maar de meeste producten van H&M tref ik toch aan in een leuke kartonnen verpakking.

mascara5Het borsteltje spreekt mij eigenlijk wel aan, hij is qua lengte en qua dikte gewoon perfect voor kleine wimpers.

mascara6Hieronder zie je links mijn wimpers zonder mascara en rechts met een laagje van de Super Length.

mascara7Conclusie: Een prima mascara, doet wat die moet doen, geeft een boost aan je oogopslag, heeft een fijn borsteltje en is makkelijk in gebruik. Het is geen uitblinker maar ook zeker geen afrader.

De mascara is verkrijgbaar op de cosmetica afdeling van H&M voor €2,95.

Ben jij bekend met de make-up producten van H&M?
Wat vind jij van de vormgeving?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram